#

Bursa

Bursa Barosu başkan adayı Sibel Özbudak’tan Line TV’ye ziyaret

Bursa Barosu Eylül ayında yapılacak olan seçimle yeni başkanını seçecek. Bursa Barosu başkan adayı Avukat Sibel Özbudak da seçim öncesi Lıne TV’ye ziyarette bulundu.

Bursa Barosu Eylül ayında yeni başkanını seçmek için sandığa gidecek. Başkan adayları şimdiden hazırlıklarını tamamlıyor. Bursa barosu başkan adayı avukat Sibel Özbudak, Line TV’yi ziyaret etti. Adaylığıyla ilgili Line TV mikrofonuna özel açıklamalarda bulundu.

Avukat Sibel Özbudak;

“29 yıllık meslek hayatım var. Bursa Barosu bünyesinde beni destekleyen meslektaşlarım ve kendi arzumla bu göreve aday oldum, talip oldum. İnşallah güzel şeyler yapmak istiyoruz, güzel şeylere ulaşmak istiyoruz. Hem meslektaşlarımız için hem de Bursa kentimiz için iyi bir baro olsun istiyoruz. İyi yönetilen bir baro olsun istiyoruz. Bunun için yola çıktım.

“Avukatlar, mesleklerinde yalnız bırakılmamalı”

Elbette bir şeyleri değiştirmek istiyoruz. Daha doğrusu pek çok şeyi değiştirmek istiyoruz. Öncelikle mesleğimiz, meslektaşlarımız için ve Bursamız için iyi olan çözüm ne varsa onu getirmek istiyoruz. O anlamda yüz yıllık bir çınar olan Bursa Barosu’nu daha iyi yönetilebilir hale getirmek istiyoruz ve sorunların meslektaşlar nezdinde kurumsal olarak çözülmesini istiyoruz. Öncelikli hedefimiz bu. Avukatlar, mesleklerinde yalnız bırakılmamalı, kurumsal çözümler üretilmeli ve aynı zamanda kent için de aynı şeyi söylüyorum. Sadece slogan atıp bir kenara çekilmemeli baro. Gereğini yapmalı diye düşünüyorum.

“Kentin beklentisi için çalışıyoruz”

Hazırlık olarak elbette çalışıyoruz. Öncelikle bizim tespit ettiğimiz sorunlar var ama bunun haricinde meslektaşlarımızdan öneriler, bizimle beraber çalışmak isteyenlere, yol almak isteyenlere ulaşmaya çalışıyoruz. İşte basın ziyaretleriyle ve basın aracılığıyla kentin barodan ne beklediğini, bizim bulduklarımız haricinde onların tespitini yapmaya çalışıyoruz” ifadelerine yer verdi.