#

Bursa

Bursa Çiftehavuzlar Muhtarlığı’nda resim yarışması

Bursa Osmangazi’ye bağlı Çiftehavuzlar Mahallesi’nde muhtarlık tarafından resim yarışması düzenlendi. Çocukların yaptığı resimler satın alındı ve sergilendi. En çok resim yapan çocuğa da plaket verildi.

Bursa Osmangazi’ye bağlı Çiftehavuzlar muhtarlığı ve batı Trakya Olimpik Spor Kulübü yetenekli çocuklar için resim projesini hayata geçirdi. Muhtarlık sayfasında projeye katılan çocukların çizdiği çok sayıda resim satın alındı. Hayırseverlerin satın aldığı resimler sergilendi.

En çok resmi satın alınan, ilkokul 3. sınıf öğrencisi Kağan Kurt oldu. Muhtarlık, Kağan’a plaket takdim etti.

Çiftehavuzlar mahalle muhtarı Mustafa Süleyman; ” Batı Trakya Olimpik Spor Kulübü olarak yetenekli çocukları bulmak için Resim projesi yaptık. Çiftehavuzlar Muhtarlığımıza ait sosyal medya sayfalarımızdan duyuru yaparak çocuklarımızın katılımını sağladık.

Yapılan resimleri 20.TL’ye satın aldık. Projemiz çocuklar tarafından çok ilgi gördü. Onlarca resim satın aldık. Resimleri hayırseverlerimiz satın aldı. En fazla resmi Rumelifed başkanı Şaban Gülşen alarak projeyi destekledi. En yetenekli çocuğumuz İlkokul 3.sınıf öğrencisi  Kağan Kurt’a plaket takdim ederek onurlandırdık.

Aslında projenin mimarı da Kağan. Daha öncesinde belediyeye kurslara katılmak için başvuruda bulunmuş ancak yaşı küçük olduğu için kabul edilmemiş. Diğer çocuklara da örnek olabilmek adına bu plaketi verdik. Biz sadece iş adamları plaket alsın istemiyoruz. çocuklarımıza da böyle plaketler vermek istiyoruz

Biz bundan sonrada her hafta Kağan Kurt’ un bir resmini satın alarak kendisine destek olacağız. Bir resim kursuna yazdırmak için de yardımcı olacağız. Resim projemizi Eylül ayında da devam ettirerek yeni yetenekli çocukları bulacağız.. Çiftehavuzlar’da resim başta olmak üzere sosyal bir çok sosyal proje yapmaya devam edeceğiz. Ayrıca bu projeye destek sağlayan herkese de çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.