#

Gürsu

Bursa Gürsu’da alt ve üstyapı yenileniyor

Bursa Gürsu'da alt ve üstyapı yenileniyor

Bursa’nın Gürsu ilçesine bağlı Dışkaya Mahallesi’nin ihtiyaçları, yapılan altyapı ve üstyapı çalışmalarıyla gideriliyor.

Bursa Gürsu'da alt ve üstyapı yenileniyor

Gürsu Dışkaya Mahallesi’nde, Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle oluşturulan tarımsal sulama sistemiyle tarım yapma olanakları iyileştirilirken, yapılan üstyapı düzenleme çalışmaları kapsamında da mezarlık duvarı yenileniyor.

Bursa Gürsu'da alt ve üstyapı yenileniyor

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Gürsu’muzun eski yerleşimlerinden olan Dışkaya Mahalle’mizde yaşayan hemşehrilerimiz, yapılan tarımsal sulama sistemiyle artık daha konforlu tarım yapma imkanına kavuşmuş oldu. Gürsu’muza kuşbakışı bakan, doğası ve havasıyla sağlıklı ve huzurlu bir yaşam alanı olan Dışkaya Mahallemiz, Adrenalin Parkı’mıza ulaşımın sağlandığı güzergahta yer almasıyla da, ilçemizde gerçekleştirilen, ulusal ve uluslararası çapta misafirlerin ağırlandığı faaliyetlerde hareketlilik kazanmakta. Doğal dokusunun korunduğu Dışkaya Mahalle’mizde ihtiyaç duyulan dokunuşlarla hemşehrilerimizin yaşam konforunu arttırıyoruz. Bu bağlamda, Büyükşehir Belediyemize ilçemize sunduğu yatırım destekleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Bursa Gürsu'da alt ve üstyapı yenileniyor

Gürsu’nun dağ köylerinden olan ve mahalle statüsü kazanan Dışkaya Mahallesi’nin ihtiyaçları, ‘Kırsal Mahalle ve Kırsal Yerleşik Alan Yönetmeliği” kapsamında sunulmakta.