#

Harmancık

Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Gür, Harmancık’ta okulları ziyaret etti

Bursa İl Millî Eğitim Müdürü Serkan Gür, okullarda incelemeler yapmak üzere Harmancık ilçesini ziyaret etti.

Ziyaretlere İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü ile başlayan ve eğitim değerlendirme toplantısına katılan Serkan Gür, ilçedeki eğitim çalışmaları hakkında İlçe Millî Eğitim Müdür V. İsmail Tufan’dan brifing aldı.

Serkan Gür, Harmancık İlçe MEM ziyaretinin ardından İlçe Millî Eğitim Müdür V. İsmail Tufan ile birlikte İlçe Kaymakamı Muhammed Furkan Tuna ve İlçe Belediye Başkanı Yılmaz Ataş’ı makamında ziyaret etti. Ziyaretlerde ilçede yürütülen proje ve yapılan çalışmalar değerlendirildi.

Harmancık Şehit Adil Kınık İlkokulu ve Harmancık İmam Hatip Ortaokulunda öğrenci ve öğretmenlerle bir araya gelen İl Millî Eğitim Müdürü Serkan Gür, okullarda incelemelerde bulundu ve okulda gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Harmancık Halk Eğitimi Merkezini ziyaret eden ve kursiyerlerle sohbet eden Serkan Gür, halk eğitimi merkezlerinin bulunduğu bölgenin eğitim, öğretim, üretim, rehberlik, danışma, kültür ve sanat merkezi olduğunu söyledi.

İlçedeki son ziyaretinde Harmancık 75. Yıl Çok Programlı Anadolu Lisesinde yapılan çalışmaları inceleyen İl Millî Eğitim Müdürü Serkan Gür, Millî Eğitim Bakanlığının meslekî eğitimi taçlandırmak maksadıyla fikrî mülkiyet çalışmaları başlattığını, eğitimin üreten yüzü meslek liselerinin, ürettiği ürünleri dünyanın farklı noktalarına ihraç edebilir bir hâle geleceğini söyledi.

Yorum için tıkla

Yorum yapabilmeniz için giriş yapmanız gerekmektedir Giriş

Yorum yazın