#

Bursa

Bursa Millet İttifakı Büyükorhan buluşması

Seçime sayılı günler kaldı. Siyasi partilerde çalışmalar sürüyor. Millet İttifakı Büyükorhan’da nokta mitingi gerçekleştirdi.
Programa İYİ Parti Bursa Milletvekili adayları, CHP Bursa Milletvekili adayları, İYİ Parti Orhaneli ve Osmangazi İlçe Başkanları katıldı.

CHP Bursa Milletvekili, Erkan Aydın şöyle konuştu.

‘’Aslında sorunların hepsini biliyoruz. Mesele sorunları nasıl ve kim çözecek? Besiciliğin yem fiyatını halletmiyorsun. Büyükorhan’da ziraat odasını kapattın. Hayvancılık için açılış yapılıyor, ziraat odası kapatılıyor. Sonra gel diyorsunuz. Nasıl geçimini sağlayacaklar? Bunlara çözüm üretin. O yüzden artık geri sayım başladı. Sandıkta Büyükorhanlıların gerekeni yapacak. Biraz değişim yapın, bereket gelsin’’ dedi.

CHP Bursa Milletvekili Adayı Jülide Akköprü ise şöyle devam etti.

‘’Köyleri dolaştık, sulama sorunu var. Çiftçi tarlasını ekip biçemiyor. Bu devleti kullanarak rant ettiklerini biliyoruz. Çözüm de belli. Biz ülkenin sorunlarını madde madde yazdık. Nasıl çözüleceğini de hazırladık. 15 Mayıs’ta hayata geçireceğiz. Biz atalarımızın evlatlarıyız, bizim gençlerimizin potansiyeli ortada’’ dedi.


İYİ Parti Bursa Milletvekili Adayı Özgür Şimşek ise konuşmasında arttık bütün tarımla ile ilgili rahat nefes alacağımız günlere az kaldı. Biz milletimizin yanındayız. Bütün planlarımızı yapıyoruz. Seçim bildirgemizde yayınladık. Güzel günlere çok az kaldığına değindi.

İYİ Parti Bursa Milletvekili adayı Selçuk Türkoğlu ise şöyle devam etti.

‘’ Seçmen olmak hem haktır hem de ağır bir vebal ister. Sadece kendinizi değil gelecek nesilleri ilgilendirir. Yörenin sorunu dile getirdiler. Ne istedilerse Büyükorhan verdi. Oyları balya balya verdi. Kötü olsun diye vermedi. Herkes iyi olsun diye verdi. Fakat sonuçlara baktığımızda böyle bir kandırma görmedi. Hep birlikte anlayacağız. Gündüz yaşadığımız Türkiyeyle akşam televizyonda konuşulanların uzaktan yakından ilgisi yok. 21 yıl önce söyledikleri vaadleri yine söylüyorlar. Bize mahkum ettiği tablo ortada. Paraya pul ettin. Vatandaşı perişan ettin. Her gün reklamlar, hepimizin ortak malı olan TOGGlar. Bir seçime gidiyoruz. Bu seçimi anlamda kılan kişileri seçmekten önce bir sistem oylaması yapacağız’’ dedi.

Yorum için tıkla

Yorum yapabilmeniz için giriş yapmanız gerekmektedir Giriş

Yorum yazın