#

Bursaspor

Bursa Valisi Yakup Canpolat Bursaspor Kulübü’nü ziyaret etti

Bursa Valisi Yakup Canpolat Bursaspor Kulübü'nü ziyaret etti

Bursa Valisi Yakup Canbolat Özlüce İbrahim Yazıcı Tesislerini ziyaret ederek yönetim kuruluyla bir araya geldi.

Gerçekleşen ziyarete Başkan Erkan Kamat, Yönetim Kurulu Üyeleri; İsmail Akıer, Mesut Günal, Mesut Gündüz, Salih Güleç, Sedat Şengül, Şenol Tosun, Talip Aynigül ve Ünsal Mendi katıldı.

Başkan Erkan Kamat ziyaretten dolayı memnuniyet duyduğunu dile getirerek şunları söyledi; “Biz arkadaşlarımızla gece gündüz mücadele veriyoruz. Personel maaşlarını Ağustos 2020 tarihine kadar tüm alacaklarını, futbolcularımızın, teknik kadronun ve sağlık ekibinin Altınordu maçı başarı primlerini ödedik. Siz ve şehrimizin ileri gelenleri ile bir araya gelip güç birliği yapmak istiyoruz. Biz yönetim kurulu arkadaşlarımız ile proje geliştirdik. Pandemiden dolayı taraftarlarımız maça gelemediği ve kombine satamadığımız için ‘Hatıra Kombine Kartı’ adı altında lansman yapıp satışa çıkarmak istiyoruz. Belediye Başkanımız Alinur Aktaş ve BTSO Başkanımız İbrahim Burkay bu projeye destek vermekten çok mutlu olacaklarını söylediler. Size de samimi ve kucaklayıcı tavırlarınızdan ve her zaman Bursaspor’un yanında olduğunuz için şahsım, yönetim kurulu ve Bursaspor ailesi adına sonsuz şükranlarımı sunuyorum”

Bursa Valisi Yakup Canpolat Bursaspor Kulübü'nü ziyaret etti

Ziyaretin sonunda Başkanımız Erkan Kamat Bursa Valisi Yakup Canbolat’a günün anlam ve önemini belirtmek adına  hediye ve yeni sezon formalarımızı takdim etti.