#

Bursa

Bursa yeni İl Sağlık Müdürü’nden önemli açıklamalar

Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Halim Ömer Kaşıkçı’nın görevden ayrılmasının ardından yerine Balıkesir İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz atandı. Yavuzyılmaz, “Bursa’ya sağlık müdürü olarak layık görülmek, benim için büyük bir gurur. Bu kente pozitif katkı sağlayacağımıza inanıyorum” dedi.

Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Halim Ömer Kaşıkçı, dün akşam görevinden ayrıldı. Kaşıkçı’nın yerine Sağlık Bakanlığı’nca Balıkesir İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz atandı. Yavuzyılmaz, Bursa İl Sağlık Müdürlüğü’ne atandığını sosyal medyada yaptığı paylaşımla duyurdu. Balıkesir halkına teşekkür eden Yavuzyılmaz, “Covid-19 pandemisinin başladığı günden bu yana bakanlığımızın rehberleri doğrultusunda süreci yönetip, gerektiği anda gereken müdahalelerde bulunarak, vaka sayılarımızı kontrol altında tutma başarısını gösterdik. Bu benim değil tüm Balıkesir’in gururudur. Yaptığımız doğru işler konusunda vicdanım rahattı, şimdi sayenizde çok daha rahat. Layık görüldüğüm Bursa İl Sağlık Müdürlüğü görevini de aynı heyecan ve özveriyle yerine getirmek gayesiyle Balıkesir’den ayrılma vakti” dedi.

‘BU GÖREVE LAYIK GÖRÜLMEK BÜYÜK GURUR’

Atamanın ardından açıklamalarda bulunan Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, “Bursa’da da tüm ülkede olduğu gibi sıkıntılarımız var. Sağlık, kamu, özel sektör personeli ve vatandaşlarımız ile ortak akılla çalışıp, hep birlikte yol alacağız. Bursa’ya bu anlamda katkımızın olacağını düşünüyorum. Bursa, Türkiye’deki 4’üncü büyük il. Tarihsel anlamda da önemli yere sahip olan il. Bursa’ya sağlık müdürü olarak layık görülmek benim için büyük bir gurur. Bursa’da başarılı olmak çok önemli. Elimizden geleni ortaya koyma ve hizmet etme arzusu içindeyiz” diye konuştu.