#

Bursa

Bursa’da barda tartışma! Avukat ağır yaralı

Bursa'da barda tartışma! Avukat ağır yaralı

Bursa’da bir avukat eğlenmek için gittiği barda güvenliklerle çıkan tartışma sonrası darp edilmesinin ardından yere düşmesi sonucu başını vurarak beyin kanaması geçirdi. Ağır yaralanarak ameliyata alınan avukatın hayati tehlikesinin olduğu öğrenilirken olaya karışan 2 güvenlik ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

GÜVENLİKLER DENGESİNİ KAYBEDEREK DÜŞTÜ DEDİ

Bursa’nın merkez Nilüfer ilçesi 29 Ekim Mahallesi’nde avukat olan T.U. eğlenmek için gittiği barda işletme güvenlikleri ile tartışmasının ardından dışarıya çıkartıldı. Ardından iddiaya göre, barın önünde dengesini kaybederek kafasını vuran T.U. ağır yaralandı. T.U.’nun hayati tehlikesinin olduğu öğrenilirken bar güvenliklerinin polise verdiği bilgide, bardan dışarıya çıkarılan avukatın dengesini kaybederek başını yere vurduğu  yönündeydi.

GÜVENLİK KAMERALARI İZLENİNCE GERÇEK ORTAYA ÇIKTI

Olayla ilgili olarak Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatı üzerine harekete geçen İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, iş yeri ve çevresindeki güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldı.

Ekipler yaptıkları çalışmada T.U’nun dengesini kaybederek değil, eğlenmek için gittiği barda çıkan tartışmada, iş yerinde güvenlik görevlisi olarak çalışan M.Y. (25) ve güvenlik müdürü O.E’nin (33) darp etmesi sonucu yere düşerek yaralandığını tespit etti.

2 KİŞİ TUTUKLANDI

Polis ekipleri bunun üzerine M.Y, O.E. ve M.H. (29) ile olay hakkında ekipleri yanlış yönlendirdiği öne sürülen K.Ç’yi (41) gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan M.Y. ve O.E. çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı. Diğer şüpheliler M.H. ve K.Ç. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.