Bursa
Bursa’da elektrikli battaniye can aldı

Bursa’nın İznik ilçesine Orhaniye Mahallesi’nde elektrikli battaniyenin sebep olduğu yangına uykuda yakalanan 85 yaşındaki adam yanarak can verdi.
Bursa’nın İznik ilçesine bağlı Orhaniye Mahallesinde bir evde sabaha karşı yangın çıktı. İhbar üzerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi olay yerine sevk edildi.
Yangında evinde yalnız yaşayan 85 yaşındaki Demir Uysal alevler arasında kalarak hayatını kaybetti. Ekiplerin ilk belirlemelerine göre yangının elektrikli battaniyeden çıktığı belirtildi.
Jandarmanın olayla ilgili soruşturması sürüyor.
Bursa
Fransa’dan ambulans uçakla getirilen hasta Bursa’da tedavi olacak
Fransa’da boğulma tehlikesi geçirip yoğun bakıma alınan 6 yaşındaki Türk vatandaşı Akif Özer Sağlık Bakanlığına ait özel ambulans ile Türkiye’ye getirildi. Sağlık Bakanlığı’na ait uçak ambulans ile Fransa’nın Strazburg şehrinden alınan Akif Özer Bursa Şehir Hastanesinde tedavi altına alındı.
Bursa
Bursa’da “Uni Uçuş Günleri” başladı
Bursa Nilüfer Belediyesi’nin düzenlediği “Uni Uçuş Günleri”nde Bursa ve Türkiye’nin çeşitli üniversitelerinden havacılık toplulukları, Fadıllı Havacılık Tesisleri’nde gökyüzünü şenlendirdi. Tekli ve ikili serbest yamaç paraşütü uçuşlarının yanı sıra makyaj yapıp kostüm giyerek uçuş yapan pilotlar da, iniş yaptıktan sonra koreografi sergiledi.
- Bursa1 gün ago
Line TV Whatsapp Haber Hattı
- Bursa3 gün ago
Bursa’da gençlik festivaline ulaşım ücretsiz olacak
- Bursa4 gün ago
Bursa Yıldırım’da 19 Mayıs konseri
- Bursa5 gün ago
Bursa’ya yeni araç muayene istasyonu müjdesi
- Bursa4 gün ago
Bursa-Yalova sınırında çifte infaz
- Bursa3 gün ago
AK Parti’nin kalesi Bursa’nın seçim anketi sonuçları
- Ekonomi4 gün ago
Akaryakıta beklenen zam geldi
- Bursa5 gün ago
Bursa’da büyük fabrika yangını!
Yorum yapabilmeniz için giriş yapmanız gerekmektedir Giriş