#

Bursa

Bursa’da frenleri tutmadı, faciadan dönüldü

Bursa'da frenleri tutmadı, faciadan dönüldü

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde yokuş aşağı seyir halinde olan ve frenleri tutmayan bir otomobil önce seyir halindeki bir motosiklete daha sonra da park halindeki araçların arasına dalarak durabildi. Kazada motosiklet sürücüsü yaşlı bir adam yaralandı.

Bursa’nın Orhangazi ilçesi Tekke Mahallesi’nde 62 yaşındaki sürücü Celil Yılmaz idaresindeki otomobil Horhor Caddesinde yokuş aşağı indiği esnada otomobilin frenleri boşaldı.

Bursa'da frenleri tutmadı, faciadan dönüldü

Hızla yokuş aşağı inen otomobil önce Yusuf Üzen’in kullandığı plakasız motosiklete çarptı. Motosiklet sürücüsünü savuran otomobil daha sonra park halinde bulunan 2 otomobile daha çarptıktan sonra kaldırımdaki elektrik direğine çarparak durabildi.

Bursa'da frenleri tutmadı, faciadan dönüldü

Kazada motosiklet sürücüsü Yusuf Üzen yaralandı. Kaza sonrasında ortalık savaş alanına dönerken yaralı motosiklet sürücüsü olay yerine çağrılan ambulansla Orhangazi Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Bursa'da frenleri tutmadı, faciadan dönüldü Bursa'da frenleri tutmadı, faciadan dönüldü Bursa'da frenleri tutmadı, faciadan dönüldü Bursa'da frenleri tutmadı, faciadan dönüldü  Bursa'da frenleri tutmadı, faciadan dönüldü

Yorum için tıkla

Yorum yapabilmeniz için giriş yapmanız gerekmektedir Giriş

Yorum yazın