#

Bursa

Bursa’da karısını sevgilisiyle basmıştı: Üçtür aldatılıyorum

Bursa’da kendisi hakkında uzaklaştırma kararı aldıran eşini sevgilisiyle evde yakalayıp bıçakla ve darp sonucu yaralayan öfkeli adam adliyeye sevk edildi. Karısını bıçaklayan 49 yaşındaki Reşat Ç. “İstanbul Sözleşmesi var ya ondan yaptım. 3 kere aldatıldım. Evin içinde yakaladım. Kapıyı çaldığım için hakkımda uzaklaştırma kararı alınmış. Ben yandım başkası yanmasın” dedi.

‘ÜÇTÜR ALDATILIYORUM’

Hakkında uzaklaştırma kararı alan eşini başka bir erkekle yakalayıp, yaralamasının ardından gözaltına alınan Reşat Ç.’nin emniyetteki sorgusu tamamlandı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Reşat Ç. kendisini görüntüleyen gazetecilere, ”Üçtür aldatılıyorum. 2 gün önce kapıyı çaldım diye hakkımda uzaklaştırma kararı aldırdı. Boşanma aşamasındayız. Evin içinde başka bir erkekle yakaladım. Kanunlar neyi gerektiriyorsa o olacak artık. Ben yandım kimse yanmasın” dedi. Reşat Ç. daha sonra polis ekipleri tarafından adliyeye sevk edildi. Şüphelinin savcılık sorgusu devam ediyor.

NE OLMUŞTU? Haberi okumak için tıklayınız…

Bursa’da, Reşat Ç. (48), 2 gün önce hakkında uzaklaştırma kararı aldıran eşi Işıl Ç.’yi (38) evlerinin yatak odasında O.S. (42) isimli bir erkekle yakalamış eşini cam parçasıyla yüzünden yaralayıp, O.S.’yi darbeden Reşat Ç., boğazına bıçak dayayarak intihar teşebbüsünde bulunmuştu.