#

Bursa

Bursa’da kazada yaralandı söyledikleri yürek burktu

Bursa'da kazada yaralandı söyledikleri yürek burktu

Bursa’da yolun karşısına geçerken otomobilin çarptığı 61 yaşındaki Tahsin Yılmaz yaralandı. Yılmaz, “Sanırım kolum kırıldı, iyileşene kadar çalışamam. Ben yevmiyeci adamım. Bu şekilde nasıl para kazanacağım” dedi.

Kaza, saat 03.00 sıralarında merkez Osmangazi ilçesi, Şehabettinpaşa Mahallesi Altıparmak Caddesi’nde meydana geldi. Henüz sürücüsü belirlenemeyen 16 L 0162 plakalı otomobil yolun karşısına geçmeye çalışan Tahsin Yılmaz’a çarptı. Çarpmanın etkisiyle yol kenarına savrulan Yılmaz yaralanırken, sürücü ise kaçtı.

Bursa'da kazada yaralandı söyledikleri yürek burktu

İhbar üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi kaza yerinde yapılan Yılmaz, “Bana otomobille vurup kaçtı. Sanırım kolum kırıldı, iyileşene kadar çalışamam. Ben yevmiyeci adamım. Bu şekilde nasıl para kazanacağım” dedi. Yılmaz, ambulansla Çekirge Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Yılmaz’ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Çevredeki güvenlik kameralarının görüntülerini incelemeye alan polis ekipleri, sürücüyü yakalamak için çalışma başlattı.