#

Bursa

Kazada yola savruldular! Arkasına bakmadan kaçtı

Bursa’nın Osmangazi ilçesinde evinden iş yerine gitmek için motosikletiyle hareket eden kurye Yavuz Akarsu, yan yoldan karşısına çıkan başka bir motosikletle çarpıştı. İki motosikletli çarpışması sonucu yola savruldu. Kuryelik yapan Yavuz Akarsu yerde acılar içinde kıvranırken diğer sürücü motosikletine binerek arkasına bakmadan olay yerinden uzaklaştı.

Bursa’da evinden iş yerine gitmek için hareket eden ve motosikletli kuryelik yapan Yavuz Akarsu, yan yoldan karşısına çıkan diğer motosikletle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle iki motosikletli de araçlarından uçarak beton zemine çakıldı. Kurye Yavuz Akarsu’nun bacağının 3 yerinden kırıldığı öğrenildi.

Kuryenin yerde kıvrandığını gören diğer motorcu ise yerde acı içinde kıvranan kuryeyi orada bırakıp arakasına bakmadan motosikletine binerek olay yerinden kaçtı. Kendisine çarpıp yaralamasına sebep olan sürücünün kaçtığını yaralı haliyle yardımına koşan vatandaşlara haber veren kurye, diğer sürücünün yakalamasını istedi. Vatandaşlar kaçan sürücüyü yakalamak için arkasından koştu ama başarılı olamadı. Kaza ve motosiklet sürücüsünün kaçma anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Kirada oturduğunu kazadan dolayı ayağının kırılması sebebiyle 4-5 ay çalışamayacağını ifade eden Yavuz Akarsu, “Evden iş yerine doğru hareket ettim. Yolda ilerlerken yan yoldan çıkan ve “dur” tabelası olmasına rağmen durmayan diğer bir kuryeyle çarpıştım. Çarpışmanın etkisiyle beton zemine çakıldım. Ayağım 3 yerinden kırıldı. Ben yerde acı içinde kıvranırken, diğer motorcu arkasına bile bakmadan kaçmış, ben yokken tutanak tutulmuş. Kazada yüzde elli elli suçlu bulunmuşuz. Kazada sürücü olarak başka biri yazılmış, hakkımı sonuna kadar arayacağım. Kazadan sonra beni kimse arayıp sormadı” dedi.