#

Bursa

Bursa’da pitbull dehşeti! Yaşam mücadelesi veriyor

Bursa’da sahibinin tasmasız ve ağızlıksız dolaştırdığı pitbull cinsi köpek, sahibinin dışarı çıkardığı bir başka cins evcil köpeğe saldırdı. O anlar bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Bursa Osmangazi’de sahibinin dolaştırmaya çıkardığı Maltes Terier cinsi eğitimli köpek, pitbull cinsi bir başka köpeğin saldırısına uğradı.Sahibinin ağızlıksız ve tasmasız bir şekilde çevrede kontrolsüz dolaştırdığı pitbull, küçük köpeğe bir anda saldırdı. Olay sırasında büyük panik yaşayan köpeğin sahibi, köpeğini tasmasından yukarı kaldırarak kurtarmaya çalışsa da, başarılı olamadı. Küçük köpek, pitbull cinsi köpeğin güçlü çenesinden kurtulamadı.

Yaşanan olay çevredeki güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedilirken korku, panik ve pitbull dehşeti güvenlik kameraları tarafından görüntülendi. Saldırıda ciğerleri ve bağırsakları parçalanan küçük köpek, yakında bulunan veteriner kliniğine götürülerek 3 saatlik ameliyata alındı. Sonraki gün ise 4 saatlik bir operasyon daha geçiren köpeğin hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

Pitbull cinsi köpeğin Türkiye’de beslenmesinin ve sahiplenilmesi yasak olmasına rağmen parklarda ağızlıksız dolaştırıldığı görüntülendi.