#

Bursa

Bursa’da kaçak meyhaneye polis baskını!

Bursa'da kaçak meyhaneye polis baskını!

Bursa’da kaçak meyhaneye dönüştürülerek alkol alemi yapılan bir metruk binaya müşteri kılığında giren polis ekipleri baskın yaptı. Buzdolabı, tezgah, meyve tabakları, mutfak gereçleri ve çok sayıda içki şişesinin bulunduğu kaçak meyhanedeki 6 kişiye 18 bin 900 TL para cezası uygulandı.

Bursa'da kaçak meyhaneye polis baskını!

Olay, merkez Osmangazi’ye bağlı Bahar Mahallesi’nde gece saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, polis ekipleri, metruk bir binanın arka bahçesinde kaçak meyhane oluşturulduğu ve buraya müşteri kabul edildiği istihbaratına ulaştı.

Bursa'da kaçak meyhaneye polis baskını!

Metruk binayı bir süre izlemeye alan ekipler, daha sonra müşteri kılığında metruk binanın kapısını çaldı. Müşterinin geldiğini zanneden şüpheliler kapıyı açarken, içeri giren polis ekipleri, masada oturan 6 kişinin içki alemi yaptığını gördü. Polisi karşısında gören şüpheliler ise şaşkınlarını gizleyemedi.

Bursa'da kaçak meyhaneye polis baskını!

Çok sayıda alkol şişesi, buzdolabı, tezgah, meyve tabakları ve mutfak gereçleri şaşırttı

Metruk binanın bir çok yerine gizlenmiş çok sayıda dolu alkol şişesi bulunurken, olay yerindeki buzdolabı, tezgah, meyve tabakları ve mutfak gereçleri, dikkatlerden kaçmadı. Kısıtlamayı ve koronavirüs tedbirlerini hiçe sayan 6 kişiye 18 bin 900 TL para cezası kesildi.

Bursa'da kaçak meyhaneye polis baskını!

Öte yandan Emin Ç., isimli bir şüpheli, üst araması yapmaya çalışan polis ekibine engel olmaya çalışarak, ‘’Üzerimi arayamazsın, iznin var mı?’’ diye tepki gösterdi. Kaçak meyhaneyi işlettiği iddia edilen N.E., ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Olayla alakalı tahkikat devam ediyor.

Bursa'da kaçak meyhaneye polis baskını!Bursa'da kaçak meyhaneye polis baskını!Bursa'da kaçak meyhaneye polis baskını!Bursa'da kaçak meyhaneye polis baskını!