#

Bursa

Bursa’da travesti ile anlaşan adamı hamama götürdüler…

Bursa'da travesti ile anlaşan adamı hamama götürdüler...

Bursa’da L.G. (33), fuhuş yapmak için travesti  V.D. (27) ile buluştuğu sırada, 4 kişi tarafından gasp edildi.

Şüpheliler, 20 bin TL’sini gasp ettikleri L.G.’yi “Travesti ile fuhuş yaptın, tövbe edeceksin” diyerek, hamama götürdü. L.G.’ye abdest aldırtan 4 şüpheli, ardından zorla özür diletti, tövbe ettirdi.

Kısa sürede yakalanan 4 kişi, olayı travesti V.D.’nin planladığını ve tüm yapılanların travesti V.D. ile bağlantılarının anlaşılmaması için olduğunu itiraf etti. V.D.’nin de yakalanmasının ardından 5 kişi tutuklandı.

Bursa'da travesti ile anlaşan adamı hamama götürdüler...

Olay, 24 Eylül’de merkez Osmangazi ilçesi Soğanlı Mahallesi Fabrika Caddesi’nde meydana geldi. L.G., iddiaya göre fuhuş yapmak için aradığı travesti V.D. ile anlaştı. L.G., bir süre sonra V.D.’yi Santral Garaj Mahallesi’nden otomobiliyle aldı. V.D. otomobile bindikten sonra telefonla aradığı bir kişiye “Soğanlı’ya gidiyorum, gel” dedi. Soğanlı Mahallesi girişinde L.G.’nin otomobilinin önü, bir araçla kesildi. Araçtan inen S.K., C.Y., A.S. ve A.A. pompalı tüfek doğrultarak L.G. ve V.D.’yi otomobilden indirdi.

‘FUHUŞ YAPMAYI DÜŞÜNDÜĞÜM İÇİN ÖZÜR DİLERİM’

Şüpheliler, L.G.’nin parasını ve cep telefonunu gasp etti. 4 kişi daha sonra iddiaya göre, V.D. ile aralarında bir bağlantı olmadığını düşünmesi için L.G.’ye “Travesti biriyle fuhuş yaptın, tövbe edeceksin” dedi. Şüpheliler L.G.’ye zorla “Travesti biriyle fuhuş yapmayı düşündüğüm için özür dilerim. Bir daha fuhuş yapmayacağım” dedirterek, o anları cep telefonu kamerasıyla kaydetti.

Bursa'da travesti ile anlaşan adamı hamama götürdüler...

‘ABDEST ALACAKSIN’ DİYE HAMAMA GÖTÜRDÜLER

V.D. ve S.K.’yi olay yerinde bırakan C.Y., A.S. ve A.A., L.G. ile otomobiline binip, ATM’ye gitti. 3 şüpheli, silah zoruyla L.G.’ye 20 bin TL’sini kendi hesaplarına havale ettirdi. İşlemin ardından şüpheliler L.G.’ye “Temizlenip, abdest alacaksın” diyerek hamama getirdi. C.Y., A.S. ve A.A., L.G. hamamda yıkandı. 3 şüpheli, yıkandıktan sonra L.G.’ye “Bir daha fuhuş yapmayacağım, tövbe ediyorum” dedirtti. Şüpheliler, hamamdan çıktıktan sonra L.G.’yi serbest bıraktı.

YAKALANDILAR

L.G., polis merkezine giderek, yaşadıklarını anlattı. Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, L.G.’nin şikayeti üzerine şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. L.G.’nin verdiği ifade doğrultusunda, gittikleri yerlerdeki güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis, 4 kişinin kimliğini belirlendi. Şüphelilerin Hürriyet Mahallesi’nde oturduğunu belirleyen ekipler, düzenledikleri operasyonla S.K., A.S., C.Y. ve A.A.’yı yakalayarak, gözaltına aldı.

5 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Gözaltına alınan şüpheliler, emniyette verdikleri ifadede, olayın travesti V.D.’nin planı olduğunu, tüm yaptıklarını L.G.’nin V.D. ile aralarındaki bağlantıyı anlamaması için yapıldığını itiraf etti. Bunun üzerine polis, V.D.’yi de gözaltına aldı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler, dün adliyeye sevk edildi. 5 şüpheli, ‘nitelikli yağma’ suçundan çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak, cezaevine gönderildi.