#

Bursa

Bursa’da uçuruma yuvarlanan araç yayaya çarptı: 1 ölü

Bursa'da uçuruma yuvarlanan araç yayaya çarptı: 1 ölü

Bursa’nın Gemlik ilçesinde alkollü sürücü Abdurrahman Usman’ın (34) direksiyon hakimiyetini kaybettiği kamyonet önce Cevdet Yılmaz ile eşi Nermin Yıldız’a çarptı ardından da 50 metre yükseklikten bir sitenin bahçesine düştü. Kazada yaralanan 3 kişiden Nermin Yıldız yaşamını yitirdi.

Bursa'da uçuruma yuvarlanan araç yayaya çarptı: 1 ölü

Bursa Gemlik’te Hisartepe Mahallesi 108 Evler bölgesinde Abdurrahman Usman’ın kullandığı kapalı kasa kamyonet, alkollü olduğu belirtilen sürücüsünün direksiyon kontrolü kaybetmesi ile yolda yürüyen Cevdet Yıldız ile eşi Nermin Yıldız’a çarptı ardından da 50 metre yükseklikten bir sitenin bahçesine uçtu.

Kamyonetin çarptığı çift yol kenarına fırlayarak yaralanırken, araç ağaçların arasında asılı kaldı. Olayı gören site sakinleri, durumu sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Araçta mahsur kalan sürücü Abdurrahman Usman polis ve sağlık ekipleri tarafından yaralı olarak kurtarılırken, ekipler olası bir başka kaza ihtimaline karşı çevrede geniş güvenlik önlemi aldı.

KARI-KOCAYI ÖLÜM AYIRDI

Yaralılar, sağlık ekiplerince olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Gemlik Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan yaralılardan Nermin Yıldız, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Tedavisi süren Cevdet Yıldız’ın hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi. Sürücü Usman ise tedavisinin ardından polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Usman’ın emniyetteki işlemlerinin sürdüğü belirtildi.

Bursa'da uçuruma yuvarlanan araç yayaya çarptı: 1 ölü