#

Bursa

Bursa’da vatandaşa ücretsiz karpuz dağıtıldı

Bursa Büyükşehir Belediyesi, mahsulü elinde kalan çiftçilerden kavun ve karpuzları değerinde alarak, şehrin farklı noktalarında vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtıyor. Uygulama Demirtaş mahallesinde de gerçekleştirildi, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

‘Başkan Bozbey Burada’ projesi çerçevesinde makamını Mustafakemalpaşa ilçesine taşıyan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, vatandaşların sorunlarını dinlemiş ve mahsulü elinde kalan çiftçilerin kavun ve karpuzların alınması talimatını vermişti. Bozbey’in talimatıyla harekete geçen Tarım AŞ. ekipleri, çiftçilerden alınan kavun ve karpuzları vatandaşlara dağıtmaya devam ediyor.

Uygulama kapsamında geçtiğimiz günlerde şehrin farklı noktalarında kavun ve karpuz dağıtan ekipler, son olarak Bursa’nın Demirtaş mahallesinde de vatandaşlara ücretsiz kavun ve karpuz dağıttı.

Kamyonlarla getirilen meyveler, sıraya giren vatandaşlara verildi. Özellikle ihtiyaç sahiplerine ulaşmayı hedefleyen Bursa Büyükşehir Belediyesi, hem çiftçilere destek oluyor, hem de vatandaşlara ücretsiz olarak kavun ve karpuz dağıtıyor.