#

Bursa

Bursa’daki korkunç cinayet aydınlatıldı! Katil itiraf etti

Bursa’da benzinlikte sürücüsünü öldürüp otomobilini alarak kayıplara karışan bez maskeli katil zanlısı Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından aynı gün yakalandı.

Olay dün öğle saatlerinde Bursa-İzmir Otoyolu Dereçavuş Mevki’inde meydana gelmişti. İddiaya göre, seyir halindeki araçta bulunan iki kişi tartışmaya başladı. Aracın sürücü olduğu öğrenilen 54 yaşındaki Hayrullah Yılmaz otomobili kullandığı sırada otomobilin arka koltuğunda oturan F F.(53) tarafından silahla göğsünden vuruldu.

Yaralı şekilde bir benzin istasyonuna otomobili süren Hayrullah Yılmaz yardım istemek için otomobilden indiği sırada düşerek yere yığıldı. Bu sırada şüpheli silahla göğsünden vurduğu Yılmaz’ı olay yerinde bırakarak otomobili alıp kaçtı.

KORKUNÇ CİNAYET AYDINLATILDI

Cinayetin sır perdesiyse aralandı. Sürücüsünü öldürüp otomobili alarak olay yerinden kaçan bez maskeli katil zanlısı, öldürdüğü Hayrullah Yılmaz’ı yanında çalışan bir bayan ile tanıştırmaya götürdüğünü bayanın evde çıkmaması üzerine sinirlenen Yılmaz’ın “Benimle dalgamı geçiyorsun?” diyerek kendisine yumruk attığını bunun üzerine sinirlenip ateş ettiğini söyledi. Çok sayıda suçtan sabıkalı katil zanlısının olayda kullandığı suç aleti tabancayı kendisi gibi sabıkalı bir başka kişiden 3 bin 200 lira karşılığı aldığı olaydan sonra tabancayı aynı kişiye teslim ettiği ortaya çıktı.