#

Bursa

Bursa’daki o mahallede polis kuş uçurtmuyor!

Bursa’da polis ekipleri, meslektaşları Erman Özcan’ın kavgaya müdahale ederken şehit olduğu mahallede önlemlerini sürdürüyor. Yaklaşık 250 polis, yeni bir olay yaşanmaması için mahallede kuş uçurtmuyor.

Yıldırım ilçesi Hacivat Mahallesi’nde 31 Mayıs günü iki grup arasında kavga çıkmış, kavgaya müdahaleye giden polis memuru Erman Özcan, pompalı tüfekle açılan ateşle şehit olmuştu.

Şehit Polis, Orhangazi ilçesinde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun da katıldığı törenle, Pazartesi günü toprağa verildi.

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri ise, yeni bir olay yaşanmaması için Hacivat Mahallesi’nde aldığı güvenlik tedbirlerini en üst seviyede tutmaya devam ediyor.

Asayiş, Güvenlik ve Terörle Mücadele şube müdürlükleri ile Yıldırım İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Suç Önleme Soruşturma Büro Amirliği, çevik kuvvet, yunus ekipleri, Yavuz Selim Polis Merkezi Amirliği ekiplerinden oluşan 250 polis memuru, mahallede 24 saat görev yapıyor.

Adı daha önce çok kez uyuşturucu satışı ya da çetelerin anlaşmazlıkları yüzünden çıkan kavgalarla gündeme gelen Hacivat Mahallesi’nde, polis ekipleri 24 saat tuttuğu nöbetlerle Bursalıları zehirleyen satışların da önüne geçmiş oldu.