#

Bursaspor

Bursaspor’da ilk aday Bekir Ön

Bursaspor’un mevcut yönetiminin aday beklediğini açıkladıktan sonra Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde ilk adaylığını açıklayan isim Bekir Ön oldu.

Toplantıya Bursaspor Yönetim Kurulu Üyesi Metin Genç ve Bursaspor Başkan Adayı Bekir Ön katıldı.
Programı açan Metin Genç;
“Bursaspor’u hiç kimse sahipsiz bırakmaz, biz bunu ilk günden beri söylüyoruz. Buna istinaden Bekir Ağabeyimiz geldi ben sözü ona bırakayım” ifadelerini kullandı.

Kongre tarihi ile alakalı açıklama yapıldıktan sonra aday olduğunu ilan eden Bekir Ön;
“Bursaspor sahipsiz kalmaz. Biz de buna istinaden daha önce olduğu gibi tekrardan aday olmaya karar verdik. En önemli şey birlik beraberlik. Biz de bir ateş yakıp bu ateş etrafında herkesi toplamak istedik. Kimseye ayrımcılık yapmadan, bölünmeden, parçalanmadan birarada olmak istiyoruz. Başka senaryolar da dönüyor olabilir, biz bu olaylara girmek istemiyoruz.
Beni az çok tanıyorsunuz 25 senedir Bursaspor’un Avrupa temsilciliğini yapıyorum. Bursa’nın çocuğuyum, 63 doğumluyum ve bugün de doğum günüm. Herkesi Bursaspor’un etrafına toplayıp, bulunulan bu durumdan en acil şekilde nasıl kurtulabilirizi düşüneceğiz.
Kongre kararından sonra başkan adaylığım bakidir.

Bursaspor’un hedefi her zaman üst liglerde olup şampiyon olmaktır. Şu anki konum canımıza kast ediyor, içimiz acıyor. Tek hedefim Bursaspor’u o eski günlerine döndürebilmek. Şu andaki durumu gerçekten sindiremiyorum. Karsluher’de Bursaspor’u duyunca öcü görmüş gibi oluyorlar. İnşallah tekrardan o günlere dönebiliriz.
Politika veya siyaset yapmıyoruz. Tahtaysa tahta. Kim ne yapması gerekiyorsa onu yapacak.” dedi

2 Aday Daha Var
Bursaspor’un başkanlığı için 2 aday daha olduğunu belirten Metin Genç; “Bekir Bey’in haricinde 2 aday daha var. Onlarla da görüşüp kongre tarihini açıklayacağız.” dedi.