#

Bursaspor

Bursaspor dolu dizgin

Bursaspor, Tokat Plevnespor maçı 3 – 0 lık üstünlükle tamamladı. Yeşil Beyazlı taraftarlar Takımlarına yoğun destek verdi.

VOLKAN TEZCAN – SEDAT YOĞURTCU / LINE TV 

Tff 3.Lig 1. Grupta mücadele eden Bursaspor, Tokat Belediye Plevnespor karşısında 3 puanın sahibi oldu.

Bursaspor Teknik sorumlusu Pablo Martin Batalla Düzcespor maçında çıkan 11 den sadece Muhammet Demir’in yerine Mücahit Can Akçay değişikliği ile sahaya çıktı.

Bursaspor’da Karşılaşmanın 33. Dakikasında Tokat Bld. Plevnespor’lu futbolcunun geri pasında topla buluşan İlhan Depe şık bir vuruşla topu ağlara gönderdi.

Mücadeleyi 42 bin Bursaspor taraftarının yanı sıra 150’ye yakın basın mensubu takip ediyor.

Maçın 42. Dakikasında Ahmet İlhan Özek ceza sahasının içinde rakibini geçtikten sonra yerde kaldı. Hakem bu pozisyonda devam kararı verdi, Bursaspor’lu futbolcular bu pozisyonda penaltı bekledi.

Maçın ilk yarısı Bursaspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

Mücadelenin ikinci yarısı başladı her iki takım da maça başladıkları 11’le sahadaki yerlerini aldılar.

74. Dakikada Orta sahada Barış Dalkıran, yaptığı presle rakibinden topu söktü aldı  ve Mücahit Can Akçay ile buluşturdu. Mücahit Can Akçay ceza sahasının dışından düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. 2-0

 

86. Dakikada ceza sahası içinde topla buluşan kaptan Ahmet İlhan Özek topu ağlara gönderdi 3-0. Bursaspor taraftarı Başkan Enes Çelik ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e sevgi tezahüratında bulundular.

Mücadele Bursaspor’un 3-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.