#

Bursa

BUSİAD’dan Cumhuriyet Bayramı mesajı

Bursa Sanayicileri ve İşinsanları Derneği (BUSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Küçükkayalar, Cumhuriyet’in ilanın 101. yıldönümü nedeniyle yayınladığı mesajında, “Kanlarıyla canlarıyla bize bu güzel yurdu ve rejimi armağan edenleri, başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere unutmadan, onların açtığı yolda umutla yürüyoruz. ‘Geçmişi unutma, geleceğe umutla’ sloganıyla gelecek yüzyılı inşa etmenin çabasındayız. Bu çabanın da ekonomik ve sosyal gelişmişlikle olacağını biliyoruz” dedi.

BUSİAD Başkanı Küçükkayalar, şöyle devam etti:

“Dünyada savaş çanları çalarken, ülkemizde ekonomik sorunlar büyürken, terör canımızı yakmayı sürdürürken, tüm bu sorunlara karşı içimizi karartmıyoruz. Atamızın dediği gibi ‘umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır’ yaklaşımıyla geleceğe umutla bakıyoruz.

Cumhuriyetimizi kuranların bizden de güç koşullarda, neler başardığını biliyor, bununla gururlanıyor ve milletimize de güveniyoruz.

Biz iş insanları olarak, vatanını sevmenin işini iyi yapmakla başladığını biliyoruz. O nedenle en iyi bildiğimiz şeyi, üretmeyi, hizmet sağlamayı ve ticareti hakkıyla yapıp bunları sosyal sorumluluk çalışmaları ile bütünleştirerek ülkemizi hep ileri taşımak için yılmadan çalışmaya devam diyoruz. Yaşasın Cumhuriyet!”

Yorum için tıkla

Yorum yapabilmeniz için giriş yapmanız gerekmektedir Giriş

Yorum yazın