#

Gündem

Büşra Hemşire’yi tehdit eden kişi gözaltında!

Büşra Hemşire'yi tehdit eden kişi gözaltında!

Emniyet Genel Müdürlüğü, Ankara Şehir Hastanesi’nde görevli Büşra hemşireye sosyal medyadan dile getirdiği “aşure” talebinin ardından tehdit ve hakarette bulunan Süleyman Kaan Altınok’un gözaltına alındığını duyurdu.

EGM’nin Twitter hesabından yapılan açıklamada, “@SKaanaltnok1” rumuzlu hesabın yöneticisi olduğu tespit edilen Süleyman Kaan Altınok’un, Antalya İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındığı belirtilerek, zanlı hakkında adli işlem başlatıldığı kaydedildi.

MANSUR YAVAŞ’TAN AŞURE İSTEMİŞTİ

Ankara Şehir Hastanesi’nde görevli Büşra hemşire, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’tan aşure istemiş, Yavaş da aşurelerin yola çıktığını Twitter’dan duyurmuştu.

Bu mesajın altına yorum yapan bir kişi, Büşra hemşirenin işine son verilmesi için Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya çağrıda bulunmuş, hemşireyi de tehdit etmişti.

Büşra Hemşire'yi tehdit eden kişi gözaltında!

Olaya tepkisiz kalmayıp Büşra hemşireyi telefonla arayan Sağlık Bakanı Koca, “Büşra kızımızla telefonda görüştüm. Sağlık çalışanlarımızın ve tüm kadınların haklarının sonuna kadar yanında olduğumuzu herkes bilsin. Aşure bizim birlik, paylaşma ve dayanışma sembolümüzdür. Bu geleneği yaşatan herkese sonsuz teşekkürler” ifadelerini kullanmıştı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da, söz konusu kişi için suç duyurusunda bulunduklarını açıklamıştı.