#

Bursa

Çalı Ağası’ndan şampiyon güreşçilere yemek

Bursa Çalı Güreşleri Güreş Ağası Hakan Söğünmer’den Türkiye’nin dört bir yanında er meydanına çıkarak şampiyon olan tüm pehlivanlara Merinos AKKM’deki Gölbahçe’de özel bir yemek verdi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleşen yemeğe ev sahipliği yapan Bursa Çalı Güreşleri Güreş Ağası İntel Makine Akdem Yapı Sönmez Makine Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Söğünmer, Almanya’da gelen usta sanatçı Kadir Şahin, Ağa ortakları Apdullah Çakır, Erol Aydın, Büyükşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Saldız, önceki dönem Kütahyalılar Dernek Başkanı Beyhan Gündüz, Seferi Işıklar Köyü Sakini ve Basın Sorumlusu Ramazan Deniz, CHP Nilüfer İlçe Başkanı Özgür Şahin’i kapıda karşıladı. Yemeğe katılamayıp mesaj gönderen Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, Yenişehir Belediye Başkanı Ercan Özel, Karacabey Belediye Başkanı Fatih Karabatı’ya çok teşekkür eden Çalı Güreşleri Güreş Ağası Hakan Söğünmer, amacının Ata sporu olan yağlı güreşleri en iyi şekilde temsil ederek gelecek kuşaklara aktarılmasını sağlamak olduğunu belirtti.

Çalı Güreşlerinde yer alan tüm şampiyon güreşçileri ağırlamaktan gurur ve mutluluk duyduğunu söyleyen Hakan Söğünmer, “Türkiye’nin dört bir köşesinden yemeğimize gelen tüm şampiyon güreşçilerime bir kez daha teşekkür ederim. Türkiye’nin en iddialı pehlivanlarının mertlik, cesaret ve yiğitlik timsali olarak kol bağlayıp güreş tuta o yüreklerine Çalı Güreş Ağası olarak bir yemek vererek teşekkür etmek istedim. Emeğinize, bileğinize ve yüreğinize sağlık şampiyonlar” dedi. Yemeğin ilerleyen saatlerinde ise davul ve zurna eşliğinde piste çıkarak gönüllerince eğlenen şampiyon güreşçiler Çalı Güreşleri Güreş Ağası Hakan Söğünmer’e teşekkür ettiler.

Yorum için tıkla

Yorum yapabilmeniz için giriş yapmanız gerekmektedir Giriş

Yorum yazın