#

Bursa

CHP Genel Başkanı Özgür Özel Bursa’da

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, biri dizi ziyaret gerçekleştirmek üzere 3 günlüğüne Bursa’ya geldi. Özel, ziyaretlerinin ilk gününde Mustafakemalpaşa’da miting gerçekleştiriyor.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, farklı ilçelerde temasta bulunmak üzere 3 günlüğüne Bursa’ya geldi. Genel Başkan Özel, ziyaretlerinin ilkine Mustafakemalpaşa’da başlayarak, vatandaşla bir araya geldi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 31 Mart Yerel Seçimleri sonrası ilk kez Bursa’ya geldi. Özel, 3 günlük ziyaretlerinin ilkine Bursa’nın Mustafakemalpaşa’da başladı. Yarın ise CHP Bursa İl Başkanlığı’nda basın toplantısı düzenleyecek.

Başkan Özel, Bursa’nın Osmangazi, Nilüfer, Mudanya, Yıldırım, Harmancık ve Gemlik ilçelerinde de bir takım temaslarda bulunarak Belediye Başkanları ve vatandaşlarla bir araya gelecek.

Düzenlenen mitinge, CHP Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, CHP Bursa Milletvekilleri, CHP İlçe Belediye Başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

CHP Genel Başkanı Özel, Mustafakemalpaşa’nın Adnan Menderes Meydanı’nda gerçekleştireceği miting öncesi, CHP Mustafakemalpaşa İlçe Başkanlığı, Belediye Başkanlığını ziyarette bulunarak görüşme sağladı.