#

Bursa

CHP tam kadro sahada

Cumhuriyet Halk Partisi Yenişehir’de halkın istek ve beklentilerini yerine getirmek için çalışmalarına devam ediyor.

CHP Yenişehir teşkilatları ilçede sorunların çözümü için Bursa Büyükşehir Belediyesi ile koordineli şekilde çalışmalarına devam ederek halkın beklentilerini yerine getiriyor.
Cumhuriyet Halk Partisi Yenişehir belediyesi meclis üyesi ve Basın sözcüsü Yalçın Ede, “ İlçe Başkanımız Deniz Dörtkardeş’in önderliğinde ilçemizde yaşayan halkımızın istek ve beklentilerini yerini getirmek için Bursa Büyükşehir belediyemiz ile koordineli bir şekilde çalışmalarımız devam ediyor. Bursa Büyükşehir belediye başkanımız Mustafa Bozbey Yenişehir’e ayrı bir önem veriyor. Halkın istek ve sorunlarının çözümü için bizlere her zaman destek veriyor. 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden sonra ilçedeki kırsal mahallelerde yol yapım çalışmaları parke taşı çalışmaları ve diğer eksiklikler giderilemeye devam ediyor” diye konuştu.
Ede, “Bugüne kadar CHP Yenişehir ilçe Başkanımız, meclis üyeleri ve yönetim kurulumuz 61 kırsal mahalle merkezde 10 mahallede halkımızdan talepleri yerine getirmiş olup onlardan gelen isteklerin takibini yerelde ve Bursa’da yerine getirmek için çalışıyoruz” dedi.