#

Bursa

CHP Yenişehir’den çok sert açıklama

Cumhuriyet Halk Partisi Yenişehir İlçe teşkilatlarından çok sert açıklama, ” Çiftçimizi seçim üstü emekli oluyorsunuz diye oyalayanlar seçimi kaybedince ortalıktan kayboldular”.

CHP Yenişehir İlçe teşkilatından yapılan açıklamada ‘Çeşitli nedenlerden dolayı emekli olamayan mağdur çiftçimizden oy alabilmek için emekli oluyorsunuz müjdesi verenler nerelerdeler’ denildi.

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan CHP Yenişehir belediyesi meclis üyesi ve basın sözcüsü Yalçın Ede, ” Cumhur İttifakı’nın MHP Yenişehir İlçe Başkanı ve AK Parti İlçe Başkanı Ziraat Odası yönetiminin kayıtlarını düzenlememesi nedeniyle çiftçilerin yaşadığı mağduriyeti giderdiklerini açıklamışlardı. Seçim üstü vatandaşlardan oy alabilmek için el ele verip emekli olamayan halkımızın duygularıyla oynayıp ümit verenler neredeler? Önce Büyükşehir Belediye Başkanına, sonra Çalışma Bakanına açıklama yaptırıp tek bir kurumu suçlayıp bundan dolayı emekli olamadınız diye her yerde boy gösterdiniz. Ve dediniz ki çözerse Cumhur ittifakı çözer dediniz. Sorunun çözüldüğünü iddia ettiniz. Ne sorun çözüldü ne çiftçimiz emekli oldu. Seçim bitince ortadan kayboldunuz? Vicdanınız rahat mı ” diye konuştu.

Ede, ” Biz CHP Yenişehir ilçe Başkanımız Deniz Dörtkardeş önderliğinde mağdur olan emekli olamayan halkımızın sesini TBMM’ne ve yetkili yerlere taşımak için ekip olarak girişimde bulunacağız.

Bu halkın duygularıyla oynayanlara en iyi cevabı zamanı geldiğinde aziz milletimizin vereceğinden kimsenin şüphesi olmasın” dedi.