#

Bursa

CHP’den çadır tepkisi

Cumhuriyet Halk Partisi Yenişehir ilçe başkanlığı tarafından Bursa’nın Yenişehir ilçesine bağlı İncirli köyüne gelen talep üzerine köye gönderilen çadır sökülerek boş araziye atıldı.Partililer buna tepki gösterdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Yenişehir Belediyesi meclis üyesi Abdurrahman İletmiş, ” Yerel seçim öncesi ilçemize bağlı İncirli köyünde yaşayan halkımız tarafından köy camii içinde kullanılmak üzere çadır talebi bizlere iletilmişti.

Bizlerde bu isteği Nilüfer belediyemize iletmiştik. Yetkililer anında modern büyük bir çadırı incirli köyümüze göndererek halkımızın hizmetine sunmuşlardı. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Üzüldüğümüz konu dönemin Büyükşehir belediye başkanı tarafından başka bir çadır yollanmıştır.

Tarafımızdan gönderilen çadır kaldırılarak boş araziye atılmıştır. Bu kamu malına zarar vermek demektir. Bu çadır farklı bir noktada yada başka bir köyde kullanılabilirdi.Bunu kabul etmemiz mümkün değildir” diye konuştu.

İletmiş, ” Bizim tek derdimiz ayrıştırmadan bölmeden halkımızın isteklerini yerine getirmektir. Dün olduğu gibi bugünde her zaman halkımızın yanında olduğumuzu belirtmek isterim” dedi.