#

Bursa

Türkkan “Covid-19 aşıları nerede?” akımı başlattı

Bursa Tabip Odası Başkanı Doç. Dr. Alpaslan Türkkan, “COVID-19 aşıları nerede?” sorusuyla yeni bir akım başlattı.

Doç. Dr. Türkkan, Prof. Dr. Kayıhan Pala’yı etiketleyerek “”Covid-19 aşıları nerede?” diye sordu. Pala da, Gazi Üniversitesi Enfeksiyon Hastalıkları uzmanı Prof. Dr. Esin Davutoğlu Şenol’u etiketledi, “Sevgili @esenol Hocam, soruyorlar ben yanıtını bulamadım, #COVID19 aşısı olmak isteyen çok sayıda yurttaşımız var, siz biliyor musunuz #AşıNerede?” ifadelerini kullandı.

Prof. Dr. Esin Davutoğlu Şenol da “Sevgili @osmanelbekhocam soruyorlar ben yanıtını bulamadım #COVID19 aşısı olmak isteyen çok sayıda yurttaşımız var, siz biliyor musunuz? # Aşılar Nerede” diyerek, Türk Tabipleri Birliği (TTB) İzleme Kurulu Üyesi Doç. Dr. Osman Elbek’e sordu.

Elbek, Sevgili @ciyavuz hocam soruyorlar ben yanıtını bulamadım #COVID19 aşısı olmak isteyen çok sayıda yurttaşımız var, siz biliyor musunuz?
#AşıNerede” diyerek, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Cavit Işık Yavuz’u etiketledi.

Yavuz da, “Sevgili @alpaslanturkkan hocam soruyorlar ben yanıtını bulamadım #COVID19 aşısı olmak isteyen çok sayıda yurttaşımız var, siz biliyor musunuz?
#AşıNerede Ayrıca #tursitlerhepimizigörsün” ifadelerini kullandı.

Yavuz, “Sevgili @sinanadyaman9 hocam soruyorlar ben yanıtını bulamadım #COVID19 aşısı olmak isteyen çok sayıda yurttaşımız var, siz biliyor musunuz?
#AşıNerede” Türk Tabipleri Birliği (TTB) Covid-19 İzleme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Sinan Adıyaman’a sordu.

Adıyaman da topu TTB eski Başkanı Raşit Tükel’e atarak, “Sevgili @rasittukel hocam soruyorlar ben yanıtını bulamadım #COVID19 aşısı olmak isteyen çok sayıda yurttaşımız var, siz biliyor musunuz?
#AşıNerede” dedi.
Raşit Tükel ise İstanbul Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Pınar Saip’i etiketlediği Tweetinde, “Sevgili @rasittukel hocam soruyorlar ben yanıtını bulamadım #COVID19 aşısı olmak isteyen çok sayıda yurttaşımız var, siz biliyor musunuz?” ifadelerini kullanırken, Saip de TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı’ya aynı soruyu yöneltti.