#

Bursa

DEVA Partisi Bursa’da esnafla buluştu

DEVA Partisi Bursa İl Başkanlığı Bursa esnafı ile buluştu.

Geçtiğimiz hafta içerisinde teşkilat mensuplarının katılımı ile esnaf seferberliğini başlatan DEVA Partisi Bursa İl Başkanlığı ilk tekstilin kalbi BUTTİM’de 1700 esnafı ziyaret etti. Diğer günlerde ise Mudanya ve Kestel’de esnaf ziyaretleri yaparak, esnafın dertlerini dinleyip, DEVA Partisinin çözüm önerilerini anlattı.

Bu ziyaretler sonrasında yaptığı değerlendirmede İl Başkanı Serkan Özgöz Bursa’nın bütün ilçelerinde esnafla buluştuklarını ifade ederek, “Halkın alım gücünün düşmesi esnafı ciddi olarak zorluyor. Buttim’de 3 gün siftah yapamadan dükkan kapatan esnaf var. Mudanya’da 26 yıl Bağkur’a prim ödemiş ama göz ameliyatı için gün alamayıp kredi çekerek özelde ameliyat olmak zorunda kalmış esnaf var. Dükkanların elektrik paraları kiraların iki katı olmuş.

Hepsinin ortak cümlesi “vatandaşın alım gücü çok düştü. İnsanlar eskiden 3 alıyorlarsa şimdi 1 alıyorlar, haliyle bizim de gelirimiz düşüyor.” Şeklinde.
Esnafımız önümüzdeki kıştan umutsuz, geleceğe dair umutlarını kaybetmişler, herkes özlemle Sayın Genel Başkanımız Ali Babacan’ın ekonomiyi yönetteiği dönemdeki gibi refah dolu günleri bekliyor. İnsanlar umutlarını kaybettiler. Esnafa, işçiye, emekliye umut olmak çok önemli, bizler bunun için gayret ediyoruz.

DEVA Partisi olarak hazırladığımız Eylem Planları ile ekonominin ve vatandaşlarımızın dertlerine deva olacak çözüm önerilerimizi kamuoyuna taahhüt ettik. Tüm vatandaşlarımızdan umutlarını kaybetmemelerini istiyorum. DEVA iktidarında esnafımız ve tüm vatandaşlarımız, bolluk ve bereketle buluşacak” dedi.