#

Bursaspor

Ekrem İmamoğlu’ndan Bursaspor sözü

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Bursaspor’un bu kentte bu duruma düşmesine çok üzüntülüyüm. Bu meseleyi bizzat ben ele alacağım, söz veriyorum” dedi.

Ekrem İmamoğlu Bursa ziyaretleri kapsamında Hüdavendigar kent parkında Bursa’lılarla buluştu. Sık sık sözünün kesildiği ve Bursaspor sloganlarının atıldığı buluşmada açıklama yapan İmamoğlu Bursaspor’lulara söz verdi.

İmamoğlu, “Bursaspor niye kötü biliyor musunuz? Onun bile içine siyaset katar çevresini sarar sarmalarsan böyle olur. Türkiye’nin şampiyonluk yaşamış çok önemli bir kulübüdür. Defalarca bu şehre maç izlemeye geldim. Maçlarının o şehrin coşkusunun en yükseldiği kentlerin başındadır Bursa. Dolayısıyla bu şehirde Bursaspor’un bu duruma düşmesine çok üzüntülüyüm. Spordan anlayan birisi olarak, bu ortamda size söz veriyorum Bursaspor’un meselesini şahsen bizzat ben özellikle ele alacağım. Hem şehirde sporun çeşitliliğini ki, Bursa’da basketbol çok özel noktalara erişti sporun çeşitliliğini çok geliştireceğiz sevgili dostlar” diyerek Bursasporlulara söz verdi.