#

Genel

Eski Playboy yıldızı kulüp satın aldı

Eski Playboy yıldızı Anamaria Prodan Romanya 1 Lig ekibi Hermannstadt’i resmen satın aldı.

Eski Playboy yıldızı Anamaria Prodan, Romanya’da futbol kulübü satın almak istediğini açıklamıştı. Eski Rumen futbolcu Laurentiu Reghecampf ile evli olan 47 yaşındaki Prodan, son yıllarda menajerlik yapıyordu.

Hermannstadt kulübünden yapılan açıklamayla bu iddia resmiyete döküldü. Romanya Lig 1 ekibi Hermannstadt kulübünden şu açıklama yapıldı: ‘Hermannstadt ve Sibiu şehri futbolu için bir açıklamamız ve güzel bir haberimiz var.

“Biraz önce Reghecampf ailesiyle anlaşmaya vardık. Aile kulübümüze finansal ve sportif konularda katılım gösterecek. Hermannstadt yönetim organizasyonu anlamında yepyeni bir döneme girmiştir.”

“Şimdi kulübümüze değer katacak yeni bir nefesimiz var. Bu projenin yatırımcısı olan Anamaria Prodan Reghecampf’a minnettarız.’ denildi.

Bir röportajda, koronavirüsü pandemisi sonrasında hangi sektöre yatırım yapacağı sorulan Prodan tebessüm ederek, “Bilmiyorum, bir futbol kulübü almayı düşünüyorum” ifadelerini kullanmıştı.

Aynı zamanda İnstagram’da da fenomen olan Anamaria Prodan Reghecampf’ın 642.000 takipçisi bulunuyor.

Romanya basınında yer alan iddilara göre 47 yaşındaki Anamaria Prodan başkan olarak 21 yaşındaki kızı Rebecca Dumitrescu’yu kulübün başına getirdi.

Anamaria Prodan’ın en büyük kızı olan Rebecca Dumitrescu böylelikle futboldaki en genç kulüp başkanı oldu.