#

Spor

Antalyaspor A.Ş Yönetim Kurulu’nun yeni başkanı Sinan Boztepe oldu

Gerçekleştirilen Genel Kurulda Antalyaspor A.Ş Yönetim Kurulu’nun yeni başkanı Sinan Boztepe oldu. Boztepe, “Yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım ile birlikte bu onurlu olduğu kadar, sorumluluğu ağır yükü birlikte başarıyla kaldıracağımıza eminim” ifadelerini kullandı.

Antalyaspor A.Ş. Olağan Genel Genel Kurulu, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri Suphi Türel Kongre Salonu’nda gerçekleştirildi. Divan kurulunun oluşturulması ile başlayan genel kurulda Divan Kurulu Başkanlığını Kamile Yıldırım Gülgün üyeliklerini ise Mehmet Çelik, Ali Topuz, Cenk Soyer ve Caner Canıtez yaptı. Atatürk ve silah arkadaşları ile Antalyaspor’da emeği geçip ebediyete intikal edenler anısına yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından yönetim kurulu faaliyet raporu ve mali tablolar oy çokluğu ile ibra edildi. Antalyaspor Vakfı Başkanı Gültekin Gencer, eski başkanlardan Dündar Uluğkay ve Sedat Peker ile iş insanı Tolga Cömertoğlu ve Amigo Ali Çınardere birer konuşma yaptı.

Ardından kürsüye gelen Antalyaspor Kulübü Başkanı Av. Aziz Çetin, branşların faaliyet gösterdiği Hasan Subaşı Tesisleri’nde gerçekleştirilen çalışmaları özetledi. Kısa süreler içinde Antalyaspor A.Ş’de başkan ve yönetim kurullarının değişmesine değinen Çetin, “Bizim için Antalyaspor’umuza hizmet etme gayretinde olan herkes kıymetlidir, başımızın üzerinde yeri vardır. Ancak süreci yönetmek yerine enerjisini doğru olmadığı ispatlanan iddialara harcayanlar kulübümüze ne kadar zarar verdiklerini umarım geç de olsa anlamışlardır. Ortaya çıkarılan ve adına denetleme raporu denilen safsatanın iftira ve yalanlarla dolu olduğunu medya mensuplarına ve kamuoyuna dilimiz döndüğünce anlatmaya çalıştık. Antalyaspor A.Ş.’nin sahipleri olarak sizlerin de bu safsatanın içeriğini, ortaya atılan mesnetsiz iddiaları ve işin doğrusunu bilme hakkı var” diyerek katılımcıları bilgilendirdi.

Eleştirilere yanıt verdi
Kendi dönemleri ile ilgili yapılan eleştirilere de değinen Çetin, “Antalya’da kendileri gibi iddialarının da karşılığının olmadığını görenler, kulübümüze ve şahsımıza kişisel kin besleyenlerin İstanbul’daki kapısında soluğu aldı. Antalya’da kendi çıkarları uğruna Antalyaspor’u kullananların İstanbul’daki kalemşorlerinden medet umdular. Haysiyet cellatlığında rakip tanımayanlar, Antalya’daki ağabeylerinden aldıkları talimatla rapor dedikleri safsatayı İstanbul medyasında köpürtmeye devam ettiler. Antalyaspor Kulübü zırh gibidir. Bunu zırhı delmeye bu güne kadar kimsenin gücü yetmediği gibi bundan sonra da yetmeyecek. Antalya’da söyledikleri her şeyi yazdıracak medya mensubu bulamadıkları için bu haberleri İstanbul’da yaptıranlara buradan sesleniyorum. Uydurma haberlerinizde insanların eşlerinin, kardeşlerinin, küçücük çocukların isimlerini yazarak yalanlarınıza alet etmeyin. Size 1 hafta süre veriyorum. “Adayım” deyin, hemen Antalyaspor Kulübü’nde genel kurula gidelim. Cesaretiniz varsa buyurun, hodri meydan. Her zamanki ifadelerini bugün daha yüksek bir sesle haykırıyorum. En Büyük Antalyaspor” ifadelerini kullandı.

Yapılan konuşmaların ardından yeni dönemde Antalyaspor A.Ş.’yi yönetecek olan listenin seçimine gidildi. Tek listenin sunulduğu genel kurulda yeni yönetim listesi oy birliği ile kabul edildi. Antalyaspor A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Sinan Boztepe yaptığı konuşmada, “Öncelikle kulübümüzün gerçek sahibi taraftarımıza verdikleri destek için teşekkür ediyorum. Futbolcumuz Naldo’nun oğlu Davi’nin vefatı hepimizi üzdü. Antrenman sahalarımızdan birine Davi’nin adını vererek ölümsüzleştireceğiz” dedi. Yeni dönemde Antalyaspor Kulübü ve Antalyaspor Vakfı ile son derece uyumlu ve koordineli bir çalışma sergileyeceklerini anlatan Boztepe, “Antalyaspor A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı gibi onurlu bir görev için tarafıma gösterilen teveccüh için şimdiden teşekkür ederim. Yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım ile birlikte bu onurlu olduğu kadar, sorumluluğu ağır yükü birlikte başarıyla kaldıracağımıza eminim” ifadelerini kullandı.