#

Bursa

Line TV Bursaspor’a uğurlu geldi

Bursaspor, Line TV ekranlarında canlı yayınlanan ikinci maçından da galibiyetle ayrıldı. Yeşil beyazlı takım Sivas Belediyespor’un kalesine gol yağdırdı. Karşılaşmadan Bursaspor 6-0 galibiyetle ayrıldı.

TFF 2’nci Lig Beyaz Grup 5’inci hafta maçında Line TV ekranlarından canlı yayınlanan maçta Bursaspor sahasında Sivas Belediyespor’u gol yağmuruna tuttu.

Karşılaşmaya hızlı başlayan yeşil beyazlılar maçın henüz 12. dakikasında Berat Altındiş’in golüyle 1-0 öne geçti. İlk yarının bitimine 2 dakika kala ise Berat yeniden sahneye çıktı ve toplu ağlara gönderdi.

İkinci yarıya da hızlı başlayan Timsahlar maçın 48, 64 ve 71’inci dakikalarından Enver Cenk Şahin’in golleriyle skoru 5-0 yaptı. 16 yaşındaki Mustafa Genç ise dakika 78’de son sözü söyledi ve maç 6-0’lık skorla sonuçlandı.

Bursaspor böylelikle Line TV ekranlarında canlı yayınlanan ikinci maçından da galibiyetle ayrılmış oldu. Maçta tribünlerin şovu Line TV kameralarına da yansıdı.

Birçok açıdan kaliteli bir şekilde naklen yayınlanan Bursaspor’un galibiyetini onbinlerce kişi ekranları başından izledi.

Bursapor Teknik Direktörü Tahsin Tam oyuncularıyla gurur duyduğunu dile getirdi.

Maç sonunda maçın yıldızı Enver Cenk Şahin Line TV mikrofonuna maç hakkında değerlendirmelerde  bulundu.

Maça 2 golle damga vuran Berat Altındiş mutlu olduklarını söyledi.

Sivas Belediyespor Teknik Direktörü Yusuf Tokuş ise bu sonucu beklemediklerini ifade etti.