#

Adıyaman

Mimarlar Odası Başkanı Abdullah Akbaş oldu

Mimarlar Odası Adıyaman Başkanlığı olağan genel kurulu kongresinde Abdullah Akbaş başkan seçildi.

Mimarlar Odası Adıyaman Şube Başkanlığında gerçekleştirilen 9.Dönem Olağan Genel Kurulda tek listeyle gidilen seçimlerde Abdullah Akbaş başkanlığa seçilerek, 2023-2025 yılları arasında başkan olarak hizmet verecek. Mevcut Başkan İhsan Fırat’ın ise aday olmadığı belirtilirken Başkanlığa seçilen Abdullah Akbaş, odaya kayıtlı olan 197 üyeye ve seçimde emeği geçen herkese teşekkür ettiğini dile getirdi.

Deprem bölgesi Adıyaman’da, Mimarlar Odası Adıyaman Şube Başkanlığı olarak güzel çalışmalara imza atacaklarını dile getiren Başkan Abdullah Akbaş, “Bugün, Mimarlar Odası Adıyaman Şube Başkanlığımızın 9.dönem olağan genel kurulumuzu gerçekleştirmenin heyecanını yaşıyoruz. Öncelikle 6 Şubat depreminde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet kederli ailelerine ve sevenlerine de baş sağlığı diliyorum. Yaşadığımız bu felaketten dolayı şehrimiz ne yazık ki ağır hasar aldı ve biz Mimarlar Odası olarak ilimizi yeniden ayağa kaldırmak için elimizi taşın altına koymaya hazırız. Birlik ve beraberlik içerisinde ilimizde inşallah güzel çalışmalar yapacağız. Bu ülke hepimizin, Adıyaman hepimizin o yüzden bizler de elimizden gelen her şeyi en güzel şekilde yapacağız. Eminiz ki memleketimizi eski günlerine geri getireceğiz. Nasıl memleketimiz için güzel çalışmalar içerisinde yer alacaksak aynı şekilde mimarlarımız için de elimizden geleni yapacağız. Mimarlarımızın yaşadığı sorunları tek tek çözeceğiz. Bizler birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz sürece aşamayacağımız engel olmayacaktır. Ben bu seçimde emeği geçen herkese ve aynı zamanda bugüne kadar odamızın başkanlığını yaparak emek veren başkanlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Mimarlar Odası Başkanlığına başkan olarak seçilen Abdullah Akbaş’ın yönetim kurulu üyeleri ise şu şekilde oluştu, Fevzi Dost, İsmail Hakan Çalış, Çiler Yiğit, Seval Çelenk, Edanur Aşıcı, Ali Doymaz, Volkan Gazi Tekin, Burak Yolcu, Volkan Gazi Tekin ve Şehriban Altuntaş oldu.