#

İnegöl

Fındıklı Mahallesi’nde çalışmalar yerinde incelendi

İnegöl Belediyesi, kırsal Fındıklı Mahallesinde cami civarında müştemilat ve farklı kullanım alanlarının yer aldığı bir binayla birlikte bir dizi düzenleme çalışması gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Alper Taban, çalışmaları yerinde inceledi.

Merkez ve kırsal ayrımı yapmadan şehrin dört bir yanında hizmet seferberliğini sürdüren İnegöl Belediyesi, kırsal Fındıklı Mahallesinde bir dizi düzenleme ve yapım çalışması gerçekleştirdi.

Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Fındıklı Mahallesinde ömrünü tamamlamış olan alanların yıkımı yapılırken, cami yanında müştemilat, bayan ve erkek abdest alma yerleri ile deponun da içerisinde yer aldığı bir bina da köye kazandırıldı. Bölgede yapılan çalışmaları, Belediye Başkanı Alper Taban bugün beraberindeki heyetle birlikte yerinde inceledi. AK Partili yöneticiler ve meclis üyelerinin de yer aldığı incelemede, mahalle sakinleriyle yapılan çalışma yerinde görüldü.

Cami çevresinde de incelemelerin yapıldığı mahalle ziyareti sırasında vatandaşlarla muhtarlık binasında buluşan Başkan Taban, yapılan çalışmaların hayırlı olması dileklerini iletti.