#

Spor

Galatasaray, Fenerbahçe’yi mağlup etti

Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında derbide Fenerbahçe, sahasında karşılaştığı Galatasaray’a 3-1 mağlup oldu. Galatasaray, Fenerbahçe galibiyetiyle Trendyol Süper Lig’de deplasmandaki yenilmezliğini 15 maça çıkardı.

Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında Galatasaray deplasmanda mücadele ettiği Fenerbahçe’yi 3-1’lik skorla mağlup etti. Sarı-kırmızılılar bu maçla ligde deplasmandaki yenilmezliğini sürdürdü. Aslan dış sahadaki son mağlubiyetini geçen sezon 11 Kasım 2023 tarihinde 12. haftadaki Hatayspor karşısında 2-1’lik skorla aldı. Cimbom bu maçın ardından Süper Lig’de oynadığı 15 karşılaşmada 13 galibiyet, 2 beraberlik elde etti.

Kadıköy’de son 8 maçta 4. galibiyetini aldı

Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında Galatasaray, Fenerbahçe’ye konuk oldu. Sarı-kırmızılılar, sahadan 3-1’lik skorla galip ayrıldı ve Kadıköy’deki iyi serisini sürdürdü. Aslan bu derbiyle birlikte rakibinin evinde oynadığı 8. derbide 4 galibiyetini elde ederken, 1 mağlup oldu. 3 mücadele de berabere sona erdi.

Okan Buruk, 4. Fenerbahçe derbi galibiyetini kazandı

Teknik Direktör Okan Buruk, bu maçla birlikte sarı-kırmızılıların başında 6. kez sarı-lacivertlilere karşı oynadı.

Buruk’lu Galatasaray, Fenerbahçe’ye karşı 1’i hükmen olmak üzere toplam 4 galibiyet elde ederken, 1 mağlubiyet ve 1 beraberlik aldı. Sarı-kırmızılıların teknik adamı ayrıca Kadıköy’de sarı-lacivertlileri de 2. kez mağlup etti.

Galatasaray, Süper Lig’de 6’da 6 yaptı

Galatasaray, Fenerbahçe derbisiyle Trendyol Süper Lig’de 6’da 6 yaptı.

Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında Galatasaray, Ülker Stadyumu’nda karşı karşıya geldiği Fenerbahçe’yi 3-1 mağlup etti. Sarı-kırmızılılar bu sonuçla ligde oynadığı 6. maçından da galip ayrıldı ve yenilmezliğine devam devam etti.

Cimbom, bu sezon Süper Lig’de sırasıyla Hatayspor, Konyaspor, Adana Demirspor Çaykur Rizespor, Gaziantep FK ve Fenerbahçe müsabakalarında kazanan taraf oldu.
Galatasaray, Süper Lig’de gelecek hafta Kasımpaşa’yı ağırlayacak.

Süper Lig’e en iyi başlangıcını tekrarladı

Galatasaray, Fenerbahçe derbisiyle Trendyol Süper Lig’de 6’da 6 yaptı ve 2009-2010 sezonunda en iyi sezon başlangıcını tekrarladı.

Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında Galatasaray, deplasmanda karşılaştığı Fenerbahçe’yi 3-1 mağlup etti. Sarı-kırmızılılar bu sonuçla ligde bu sezon 6. maçından da galip ayrıldı.
2009-2010 sezonunda Hollandalı Teknik Direktör Frank Rijkaard döneminde ligde 6’da 6 yaparak başlamıştı ve bu da sarı-kırmızılıların en iyi sezon başlangıcıydı. Okan Buruk’un öğrencileri, Fenerbahçe galibiyetle bu başarıya tekrarladı.

Gabriel Sara 2. golünü kaydetti

Galatasaray’ın Brezilyalı futbolcusu Gabriel Sara, Fenerbahçe maçıyla birlikte bu sezon Süper Lig’deki ikinci golünü attı.

Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında Galatasaray, deplasmanda Fenerbahçe ile oynarken, sarı-kırmızılıların 3. golünü Brezilyalı futbolcu Gabriel Sara kaydetti. Müsabakanın 59. dakikasında ceza sahası içinde Lucas Torreira ile yaptığı verkaç sonrasında kale önünde topu alan Sara düzgün vuruşla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu ve skoru 3-0 yaptı.
25 yaşındaki futbolcu böylece ligdeki gol sayısını 2’ye çıkardı.

Maça 11’de başlayan Gabriel Sara’nın yerine 84. dakikada Kerem Demirbay oyuna dahil oldu.

Yorum için tıkla

Yorum yapabilmeniz için giriş yapmanız gerekmektedir Giriş

Yorum yazın