#

Bursa

Gemlik Belediye Başkanı mantardan zehirlendi

Gemlik Belediye Başkanı mantardan zehirlendi

Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan yediği mantardan zehirlenerek hastaneye kaldırıldı. Başkan Mehmet Uğur Sertaslan sosyal medya hesabı üzerinden bir video yayınlayarak sağlık durumunun iyi olduğunu açıkladı.

Merak etmeyin başkanınız görevinin başında

Mehmet Uğur Sertaslan paylaştı: 5 Ekim 2020 Pazartesi

Gemlik Belediyesi resmi sosyal medya hesabı Facebook’tan yapılan açıklamada ise iddialara cevap verildi.

“Bazı basın kuruluşlarında yer alan, Belediye Başkanımız Mehmet Uğur Sertaslan ile ilgili akıl almaz iddiaları biz de haberi okuyan herkes kadar şaşkınlıkla karşıladık. Gemliklilerin büyük teveccühü ile göreve gelen ve vizyon projelerini bir bir hayata geçiren belediyemiz başkanımız hakkında kulaktan kulağa yayılan asılsız iddialara cevap verme zorunluluğu ortaya çıkmıştır.

Belediye Başkanımız Mehmet Uğur Sertaslan, geçtiğimiz pazar günü, ilçemize bağlı köylerden birini ziyaret etmiş, burada köy muhtarı ve çevre sakinleri ile bir araya gelmiştir. Ziyaret dönüşü, daha önce kırsal alandan kendi topladığı mantarı tüketen Başkan Sertaslan, geç saatlerde halsizlik ve yorgunluk hissetmiş, kendisi Gemlik Devlet Hastanesi’ne gelmiş, burada gıda zehirlenmesi olduğu ortaya çıkmış, gün boyu tedbir amaçlı müşahede altında tutulmuştur.

Gemlik Belediye Başkanımız Mehmet Uğur Sertaslan’ın genel sağlık durumu iyi olup kısa sürede tedavisi tamamlanıp taburcu edilecek, görevine dönecektir.

Değerli Gemliklilere duyurulur.”