#

Bursa

Gemlik’te her mahallede ayrı hizmet

Gemlik’in her noktasında yol yapım, yeni yol açma ve diğer hizmetler aralıksız sürüyor. Gemlik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Belediye Başkanı Şükrü Deviren’in talimatları doğrultusunda çeşitli çalışmalara imza atıyor.

Ekipler, Hamidiye Mahallesi’ndeki Kesik Sokak ve Büyükkumla Nilgün Sokak’ta kaldırım bakım çalışması gerçekleştirdi. Ayrıca, Yenimahalle, Orhaniye ve Kayhan Mahalle Muhtarlıkları bölgelerinde çevre düzenlemesi yapıldı. Şükriye ve Feyziye köylerinde ise hafriyat kaldırma çalışmaları tamamlandı.

Umurbey’deki Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda kale arkası ve çevresinde file yükseltme çalışmaları yapılarak karşılaşmalar daha güvenli hale getirildi. Hisartepe’de yeni yol açım çalışmalarında sona yaklaşılırken, Emniyet Müdürlüğü üstünde de yeni yol yapım çalışmaları devam ediyor.

Gemlik’te kentin çehresini değiştirecek ve ulaşımı kolaylaştıracak bu çalışmalar ile ihtiyaç duyulan noktalardaki bakım ve onarım hizmetleri çeşitli mahallelerde kesintisiz olarak sürdürülmeye devam edecek.

Yorum için tıkla

Yorum yapabilmeniz için giriş yapmanız gerekmektedir Giriş

Yorum yazın