#

Bursa

Gökdere Rotary’den örnek çalışma

Gökdere Rotary’den örnek çalışma

Gökdere Rotary Kulübü, Uludağ Onkoloji Dayanışma Derneği (ONKODAY) Çocuk Kulübü üyelerinin yaptığı resimleri sergiledi. 2 gün süren etkinliğin Perşembe günü gerçekleştirilen ilk gününde Niliüfer’deki ONKODAY Parkta özgün resimler yapan çocuklara, günün sonunda katılım belgesi ve madalya verildi. Etkinliği Cumartesi gerçekleştirilen ikinci gününde de, yapılan eserler Korupark AVM’nin 3. katında sergilendi.

Gökdere Rotary’den örnek çalışma

Rotary 2440. Bölge Federasyonu 3. Grup kulüplerinden Gökdere Rotary Kulübü’nin 2020/2021 Dönem Başkanı Levent Yusuf Uğurlu, ONKODAY Çocuk Kulübü üyelerine moral desteği vermek amacıyla yaptıkları çalışmaya, Bursa’daki Rotary Kulüplerinin Başkan ve üyelerinin de etkinliğe katılarak destek verdiklerini söyledi. Başkan Levent Yusuf, “Rotary dünyanın en büyük sivil toplum kuruluşudur. Gökdere Rotary Kulübü olarak sağlıklarını geri kazanmak için büyük bir mücadele veren çocuklarımız ile birlikte güzel bir gün geçirmek ve onlara moral desteği vermek için bu projeyi hazırladık. 2 gün süren etkinliğimize gösterilen ilgi bizi mutlu etti” dedi.

Rotary 2440. Bölge Federasyonu Başkan Yardımcısı Yahya Erçetin’de Rotary’nin dünya barışı ve insanlık için çalışan, toplum için örnek projeler hazırlayan gönüllü liderlerden oluşan dünyanın en büyük sivil toplum kuruluşu olduğunu vurguladı. Rotaryenlerin, ‘kendinden önce hizmet’ sloganını ilke edindiğini vurgulayan Yahya Erçetin Rotary’nin 6 temel ilkesi olduğunu belirterek, “Bunlar barış ve anlaşmazlıkların önlenmesi ve çözümü, hastalıkları önleme ve tedavi, su ve sanitasyon, anne ve çocuk sağlığı, temel eğitim ve okuryazarlık, ekonomik ve toplumsal kalkınmadır. Tüm çalışmalarımızı bu ilkeler ışında yapıyoruz. Bu yılki mottomuz olan, Rotary fırsatlar yaratır ilkesine uygun olarak bu güzel etkinliği yapan Gökdere Rotary Kulübümüzü tebrik ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” dedi.