#

Bursa

“Gözlerimiz yollarda kaldı” paylaşımına Aktaş’tan cevap

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’tan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ın Twitter paylaşımına yanıt gecikmedi. Başkan Aktaş, Türkyılmaz’a “Sn. Türkyılmaz, meclis toplantılarına katılmadığın gibi Mudanya’daki kırsal mahallelerimize de gitmiyorsun sanırım. Gözlerin Büyükşehir’i arıyorsa Göynüklü’deki, Ülkü’deki hemşehrilerimize sor. Onlar size gösterirler” dedi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz arasındaki göndermeli Twitter paylaşımları 18 Ocak’ta Başkan Aktaş’ın attığı ilk tweetle başladı.

Başkan Alinur Aktaş 18 Ocak’ta Twitter’da paylaştığı bir görsel ile “Hafta sonunda 154 araç ve 480 personelle sahadaydık. Karla mücadele için canla başla çalıştık” paylaşımında bulundu.

Alinur Aktaş’ın paylaştığı görselde yer alan ilçeler arasında Mudanya’nın yer almaması üzerine Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Başkan Aktaş’ı etiketleyerek;  “Aşağıdaki görselde olduğu gibi; Mudanya Belediyesi olarak karla mücadele ederken, sahada da gözlerimiz Bursa Büyükşehir Belediyesi araç ve personelini aradı.” dedi.

Türkyılmaz’ın paylaşımına Başkan Aktaş’tan yanıt gecikmeden geldi. Başkan Aktaş, Türkyılmaz’la ilgili şu paylaşımı yaptı:

“Sn. Türkyılmaz, meclis toplantılarına katılmadığın gibi Mudanya’daki kırsal mahallelerimize de gitmiyorsun sanırım. Gözlerin Büyükşehir’i arıyorsa Göynüklü’deki, Ülkü’deki hemşehrilerimize sor. Onlar size gösterirler. Bugün meclise gelirsen görüntüleri ben de gösterebilirim.”