#

Gündem

Haber Global’den yayını terk eden Muharrem İnce açıklaması

Haber Global'den yayını terk eden Muharrem İnce açıklaması

Katıldığı televizyon programında canlı yayında sözünün kesilerek Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasına yer verilmesi üzerine canlı yayını terk eden Muharrem İnce için Haber Global televizyonu bir açıklama yaptı.

Haber Global, Twitter üzerinden Muharrem İnce’nin yayını terk etmesiyle ilgili açıklamada bulundu.

Kanalın açıklaması şöyle:

“Kamuoyunun Bilgisine Sayın Muharrem İnce’ye bu akşamki yayın öncesi Sayın Cumhurbaşkanı’nın Fetih kutlamaları nedeniyle yapacağı konuşmaya bağlanacağımızı söyledik. Kendisi de bize “Ama böyle yaparsanız ben sizi eleştiririm” dedi. Biz de kendisine bu eleştirisini saygıyla karşılayacağımızı ifade ettik. Ancak Sayın İnce, Sayın Cumhurbaşkanı’nın konuşmasının ardından stüdyoya dönüldüğünde sözlü olarak tepkisini göstermek yerine yayını terketti. Böyle olmasını arzu etmezdik ama biz yine de yayınımıza katılmasından dolayı Sayın Muharrem İnce’ye teşekkür ediyoruz. Kendilerine her zaman ekranımızın açık olduğunu yineleriz. Kaynak: Muharrem İnce canlı yayını terk etti.”

İnce’den olay sonrası ilk tweet

Yayını terk etmesinin ardından Twitter hesabı üzerinden paylaşım yapan İnce, “Haber Global yayınında gösterdiğim tavır birlikte program yapmaya çalıştığımız Senem Toluay Ilgaz’a, Nihal Bengisu Karaca’ya, Tuba Atav’a, Özlem Gürses’e değil, tüm ekranlarda sadece kendisi olmak isteyen zihniyete ve konuklarına nezaketsizlik yapan tek sesli medya düzeninedir.” dedi.