#

Magazin

Halil Söyletmez’in Doktor Güncel Öztürk’ü Tehdit Edip 155 Bin Lira İstediği İddia Edildi

Operatör Doktor Güncel Öztürk, burun estetiği yaptığı sosyal medya fenomeni Halil Söyletmez’in kendisini tehdit ettiğini iddia ederek hem savcılığa şikayetçi oldu, hem de korunma talebinde bulundu. Mahkeme, Söyletmez’in 2 ay süreyle Öztürk’ün ev ve işyerine yaklaşmamasına ve iletişim araçlarıyla rahatsız etmemesine karar verdi. Söyletmez’in kararın kaldırılması talebi de reddedildi.

İstanbul Aile Mahkemesi’ne yapılan başvuruda Halil Söyletmez’in estetik görünüşü ve yeni bir imajı için 15 Ağustos 2018 tarihinde burun ameliyatı olduğu ifade edildi. Söyletmez’in burun ameliyatı olduğunu video hazırlayarak takipçileriyle paylaştığını anlatan Dr. Güncel Öztürk‘ün avukatı, “Davalı operasyondan sonra müvekkilime teşekkür etmiştir. Sinema filmi de çeken Söyletmez, operasyondan birkaç ay sonra bu defa burnundan memnun olmadığını, doktorun burnunu hatalı yaptığını, bu nedenle artık video çekemez hale geldiğini ve ticari hayatının bittiği iddiasıyla müvekkilimden zararının karşılanması için 155 bin lira para istemiştir.

Halil Söyletmez'in Doktor Güncel Öztürk'ü Tehdit Edip 155 Bin Lira İstediği İddia Edildi

Op. Dr. Güncel Öztürk

Zorla müvekkilimin işyerine gelmek istemiş, sözlü ve telefon mesajları ile psikolojik şiddete maruz bırakmıştır. Sosyal medyada tüm Türkiye’ye rezil etmekle ve internette aleyhinde videolar yayınlamakla tehdit etmiştir” dedi. Güncel Öztürk ise polise ifadesinde, “Ameliyattan bir ay sonra bilinmeyen bir sebepten burnunda düşme oldu. Ücretsiz olarak düzeltebileceğimi söyledim. Ancak benden 155 bin lira istedi. Vermeyince beni internette rezil edeceğini, gerekirse hapse gireceğini ve bu işin peşini bırakmayacağını söyledi” diye konuştu. Söyletmez’in avukatı da, “Müvekkilim burun estetiği ameliyatı olmuş ve yanlış yapılan ameliyat neticesinde burnunun ucu düşmüştür” dedi.