#

İnegöl

“Her mahallemizde güzel güzel alanlar oluşturacağız”

Huzur Mahallesinde devam eden tretuvar çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Alper Taban, “Eksiklerimizi bir bir plan programımıza alarak her mahallemizde güzel güzel alanlar oluşturacağız. Kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

İnegöl Belediyesi, Huzur Mahallesinde 15 ayrı sokakta toplamda 6 bin m2’lik tretuvar çalışmasının startını verdi. Selahattin Eyyubi Camisi ve karşısında bulunan okul etrafından başlayan tretuvar çalışması, bölgedeki diğer cadde ve sokaklarda devam edecek.

15 AYRI SOKAKTA TRETUVAR EKSİKLERİ GİDERİLECEK

Belediye Başkanı Alper Taban, devam eden tretuvar çalışmalarını bugün beraberindeki heyetle birlikte yerinde inceledi. İnceleme sırasında mahalle sakinleriyle de bir araya gelen Başkan Taban, çalışmaya ilişkin açıklamalarda bulundu. Taban, “Bugün Huzur Mahallemizdeyiz. Aslında tüm mahallelerimizde pek çok çalışma yapıyoruz. Kazı çalışmaları, kaldırım, altyapı, üstyapı, yeşil alan, çocuk parkı gibi nerede planlarımızda müsaitlik varsa hızlı hızlı ilerlemeye çalışıyoruz. Olmayan alanlarımızda da yeni yeni alanlar oluşturmak için ayrıca arka planda çalışmalarımız devam ediyor. Bugün burada 15 ayrı sokakta arkadaşlarımız tretuvar çalışmalarını sürdürüyorlar. Başta camimiz ve okulumuzun etrafı olmak üzere çalışmaları bitirdiler. Yine inşallah diğer sokaklara da böyle hızlı hızlı devam etmek istiyoruz” dedi.

“HER MAHALLEMİZDE GÜZEL GÜZEL ALANLAR OLUŞTURACAĞIZ”

“Caddelerimizde de sokaklarımızda da eksiklerimizin olduğunun ben farkındayım” sözleriyle konuşmasını sürdüren Taban, “Allah’ın izniyle inşallah daha fazla kaynak üreterek vatandaşımızın ayağını çamura, toza basmayacak şekilde bu sorunları çözmek istiyorum. Bunu yapabilecek kabiliyetimiz ve gücümüz var. Tabi şehrimizin büyük olması, nüfusun kalabalık olması, çok hızlı büyüyor ve gelişiyor olması aslında işi zorlaştırıyor gibi gözükse de bunları bir bir plan programımıza alarak her mahallemizde güzel güzel alanlar oluşturacağız. Kimsenin şüphesi olmasın. Arkadaşlarımız burada 6 bin m2’lik bir parke taşı düzenlemesi yapacaklar. Ekiplerimiz çalışmalarını devam ettirecekler. İnşallah yenilerini de üzerine ekleyeceğimizi ifade etmek istiyorum. Yapılan çalışmalar mahalle sakinlerimize hayırlı olsun” açıklamalarında bulundu.