#

Teknoloji

Hyper Light Drifter ve Mutant Year Zero: Road to Eden ücretsiz indirilebilir olacak

Epic Games, dünyanın önde gelen oyun platformlarından Steam üzerinden değeri 120 TL’yi bulan iki oyunu 15-22 Ağustos tarihleri arasında kullanıcılarına ücretsiz dağıtmaya karar verdi. Peki hangi oyunlar ücretsiz oluyor?

Epic Games, Hyper Light Drifter ve Mutant Year Zero: Road to Eden isminde iki oyunu ücretsiz sunmaya hazırlanıyor. Her hafta yaptığı gibi iki oyunu bedava sunan şirket, 15-22 Ağustos tarihleri arasında söz konusu oyunları bedava dağıtacak. Sonrasında oyunlar tekrar ücretli haline geri dönecek. Şimdi gelin, Steam’de değeri 120 TL’yi bulan bu iki oyunu yakından tanıyalım:


Hyper Light Drifter, izometrik bir 2D aksiyon rol-yapma oyunu. 8-16bit tarzı grafiklere sahip oyun, bir felaket sonrasında harap olmuş bir dünyada geçiyor. Ölümcül bir hastalığa yakalanmış olan karakterimiz, düşmanlarıyla mücadele ederken hastalığına da çare bulmaya çalışıyor.

Mutant Year Zero: Road to Eden ise mağazanın bugüne kadar ücretsiz olarak verdiği en yeni ve pahalı yapım olacak. Yapım, insanların yeryüzünden silindiği bir Dünya’da Mutantların kol gezdiği bir dönemde geçiyor. 78 puan ortalamasına sahip oyunun Steam fiyatı ise tam 89 TL.

Yorum için tıkla

Yorum yapabilmeniz için giriş yapmanız gerekmektedir Giriş

Yorum yazın