#

Spor

İbrahim Temel Yavuzselimspor’da

Bursa Amatör Lig’inde mücadele eden Yavuzselimspor, tecrübeli teknik adam İbrahim Temel ile anlaşma sağladı.

SEDAT YOĞURTCU / LINE TV 

Geçtiğimiz günlerde yapılan kongrede başkan seçilen Ercan Miroğlu, ilk iş olarak teknik direktör sorununu çözdü. Bursa Amatör futbolunun başarılı ismi İbrahim Temel ile anlaşan Miroğlu, kulüp binasında yapılan imza töreninde konuştu.

İbrahim Temel hocamıza inanıyoruz

Öncelikle Yavuzselimspor Kulübü Başkanı olarak yönetim kurulu adına, Yavuzselimspor camiasına emeği geçen onursal Başkanımız Orhan Sarsıcıya teşekkür ediyorum. ve yine yönetim onur Kurulu üyesi Naci başkanıma teşekkür ediyorum. Bizler Yavuzselimspor Kulübü olarak İbrahim Temel ve Murat Akçay hocamızla anlaştık.

Her iki hocamıza da inanıyoruz kulübümüzü büyük başarılara taşıyacaklarından hiçbir şüphemiz yok. kendilerine yönetim kurulum adına başarılar diliyorum ve çok teşekkür ediyorum.

Hedefimiz Elit lig ve Türkiye şampiyonası

Yavuzselimspor’un yeni teknik direktörü İbrahim Temel, Yıllardır bu semtte Yavuzselim’de çalışıyorum, Yavuzselimspor sevdiğim, takip ettiğim bir kulüp. Bu kulüpte çalışmak için kısmet bu güneymiş kendi adıma mutluyum, inşallah ekibimizle elimizden geleni yaparak futbolun doğrularını gençlerimize çocuklarımıza öğreteceğiz. Yavuzselimspor olarak hedefimiz her yaş gurubunu elit lige çıkarmak, ve Türkiye şampiyonasında başarılı olmak.

Murat Akçay ilk kez böyle bir yönetim görüyorum 

Yavuzselimspor’da alt yapı Koordinatörlük görevine getirilen Murat Akçay, Bende öncelikle şöyle söyleyeyim yıllardır futbol camiasının içindeyim, futbola 10 yaşında Çaykur Rizespor alt yapısında başladım. Daha sonra Bursa’da Futbol yaşantımı sürdürdüm önemli kulüplerde oynadım, daha sonra da İzmir’in birçok profesyonel takımda futbol yaşantımı sürdürdüm. Bugün de Yavuzselimspor’da alt yapı Koordinatörü olarak görev almak için buradayım. İbrahim Temel hocama çok teşekkür ediyorum, yıllardır sporcu olarak yanındaydım şimdi ise teknik ekibinde yer alacak olmaktan dolayı çok mutluyum ilk hedefim İbrahim hocama destek olmak. Yavuzselimspor yönetimi için de bir parantez açmak istiyorum, ilk kez böyle bir arada olan yönetim görüyorum. Yönetim anlayışı çok hoşuma gitti. Tüm yönetime bize gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı çok teşekkür ediyorum. Umarım bizim için güzel bir sezon başlar ve güzel biter.

 

 

Yorum için tıkla

Yorum yapabilmeniz için giriş yapmanız gerekmektedir Giriş

Yorum yazın