#

Bursaspor

İcraya düşen Özlüce çalışanları

Bir kaç sezondur Bursaspor Kulübü Başkanlarının alışkanlık haline getirdiği kulüp çalışanlarının maaşını ödememe sıkıntısı çığ gibi büyümeye devam ediyor.Biliyoruz ki birçoğu çocuğuna harçlık veremiyor,evine ekmek götüremiyor.Parasızlık yüzünden son damlasına kadar kullandıkları kredi kartlarından dolayı icralık oldular.

Eski personeller 8 aydır maaş alamazken, işe yeni girmiş olarak sayılan diğer personellerde 5 aydır maaşlarını alamadılar.Bu emektar insanlar bu şekilde hem ramazan bayramını hemde kurban bayramını geçirdi.

Böyle bir ortamda çalışmanın ne kadar zor olduğu ve ne kadar yıpratıcı olduğunu anlamak çokta zor değil.Buna rağmen canlarını dişine takıp hiçbir yerde bu konuyla ilgili konuşmuyorlar lakin görünen köyde kılavuz istemiyor.

Futbolcularda 8 aydır maaş almadı ve görevlerini yapmaya çalıştılar diyebilirsiniz lakin onların geçmişten gelen büyük birikimleriyle personelin ay sonunu zor getirdiği hayatları aynı değil.

Dili lal olmuş bu değerli personel  kongre sürecinde camiaya zarar vermemek adına her türlü fedakarlığı yapmaya devam ediyor

Eşine-dostuna ve bankalara olan borçlardan dolayı başı öne eğilen bu değerli arkadaşlarımız için yeni gelecek olan yönetimin ilk icraatlardan biri de personelin alacaklarını ödeyip onları rahatlatmak olmalı.

Daha öncede bu konuyu kaleme alan değerli arkadaşlarım, abilerim, kardeşlerim oldu lakin Bursasporumuzda gündem çok  çabuk değişiyor.Yeniden hatırlatıp, yeni yönetimin bu konuda dikkatini çekmeye çalışmak bizimde görevimiz.

Hiçbir personel arkadaşla konuşmadım,görüşmedim.Sadece yaşanan süreci yakından biliyorum ve bu durum benim içimi sızlatıyor.

VOLKAN TEZCAN