#

Magazin

İlişkileri ‘ihanet’ yüzünden bitmişti!

Gerard Pique ile Shakira’nın uzun yıllardır devam eden ilişkisi, eski futbolcunun ihaneti sebebiyle 2022’de bitmişti. Şarkıcı, ayrılığın ardından çocuklarıyla birlikte ABD’ye taşınmıştı. Gerard Pique, Shakira’nın 2022 yılında sona eren ilişkileri hakkında kamuoyuna yanlış bilgi verdiğini öne sürdü

Emeklilik kararı alan Barcelona’nın yıldızı Gerard Pique (37) ile dünyaca ünlü şarkıcı Shakira’nın (47) aşkı 2022’de sona ermiş; 11 yıldır mutlu bir birliktelik sürdüren çiftin ilişkisinin bitmesinin sebebinin ihanet olduğu ortaya çıkmıştı.

İki çocuğunun babasının üniversite öğrencisi Clara Chia Marti (25) ile aşk yaşadığını öğrenen Shakira, yaşanan skandalın ardından Bacelona’dan ayrılarak iki çocuğuyla birlikte ABD’ye yerleşmişti.

“BEN BU DURUMU KONTROL EDEMEM”

Ayrılığın ardından uzun bir süre sonra Pique’den açıklama geldi. 37 yaşındaki eski futbolcu, CNN’e verdiği bir röportajda Shakira’yı ayrılıklarıyla ilgili tam olarak doğruyu söylememekle suçladı.

Pique “Sonuçta, gerçek ya da olanlar ve yaşananlar anlatıldığı gibi değil. Ben bu durumu kontrol edemem” dedi.

“BU BANA HUZUR VERİYOR”

Pique, 25 yaşındaki Clara Chia Marti ile olan ilişkisinde ise aradığı mutluluğu bulduğunu söyledi. Ünlü isim, “Sevdiklerim, ailem ve arkadaşlarım çevremde. Onlar seni gerçekten tanıyor, ne yaptığını biliyor ve bu bana büyük bir huzur veriyor. Çok mutluyum, harika vakit geçiriyorum ve kendimi ayrıcalıklı hissediyorum. Sahip olduğum hayat, 20 yılı aşkın süredir hayatımın kulübünde oynayabilmek, harika çocuklar, inanılmaz bir aile, ömür boyu sürecek arkadaşlar, okuldan hala sahip olduğum arkadaşlar.” şeklinde konuştu.

 

Yorum için tıkla

Yorum yapabilmeniz için giriş yapmanız gerekmektedir Giriş

Yorum yazın