#

İnegöl

İnegöl’de Kemalpaşa Mahallesi’ne 90 araçlık otopark kazandırılıyor

İnegöl Belediyesi, Kemalpaşa Mahallesinde Hicran Sokak ve civarında 3 ayrı noktada toplamda 90 araçlık otopark yapımı için çalışmalara başladı. Belediye Başkanı Alper Taban, çalışmaları yerinde inceleyerek en kısa sürede alanların hizmete gireceğini duyurdu.

Hizmet seferberliğini sürdüren İnegöl Belediyesi, Kemalpaşa Mahallesi Hicran Sokak ve civarındaki sokaklarda 3 ayrı noktada planlarda otopark olarak gözüken alanların modern birer parklanma alanına dönüşmesi için çalışma başlattı. Aynı zamanda tretuvar ve kaldırım çalışmalarının da sürdüğü bölgede, yapım işleri tamamlandığında 90 araçlık otopark oluşacak.

YAŞLILAR GÜNÜNÜ KUTLADI

Belediye Başkanı Alper Taban, bugün beraberindeki heyetle birlikte devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Taban, inceleme sırasında çalışmalar hakkında açıklamalarda da bulundu. 1 Ekim Dünya Yaşlılar Gününü de unutmayan Başkan Taban, “Bugün Kemalpaşa Mahallemizde devam eden çalışmalarımızı inceliyoruz. Aynı zamanda 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü. Bu vesileyle tüm büyüklerimizin sağlık ve sıhhat içerisinde ömürlerini geçirmelerini niyaz ediyorum. Yeni bir aya da başladık. Ekim ayının da hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

ÇALIŞMA KISA SÜREDE TAMAMLANACAK

Hicran Sokak ve civar sokaklarda otopark olarak gözüken alanlardaki düzenlemelerin sürdüğünü belirten Başkan Taban, “Burada 3-4 nokta üzerinde çalışma yürütülüyor. Çalışma tamamlandığında 90 araçlık bir otoparkı vatandaşlarımızın hizmetine sunmuş olacağız. Tabi bu arada geçtiğimiz güzergahlarda ham yolların olduğunu da gördük. Bununla ilgili de BUSKİ Müdürlüğümüzün kanal, içme suyu ve yağmur suyu projelerini tamamlamasını beklemek durumundayız. Bu süreç içerisinde de yapılabilecek tüm iyileştirmeleri yaparak buradaki yaşamı daha düzenli ve rahat şekilde sağlanması için mücadelemizi devam ettireceğiz. Altyapı çalışmaları tamamlandığında bizler de yol kaplama çalışmalarını tamamlayacağız. Ancak bu çalışmaya mani olmayan otopark ve kaldırım düzenlemelerini yaparak bu ihtiyacı karşılayacağız. Arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah çalışma kısa sürede tamamlanacak. Mahalle sakinlerimize ve ilçe halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.